Şimdi Ara

+18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 18 yaş üstü girsin.18 yaş ve üstü için.Kötü örnek ve davranışlar...........................................................................................................

"Evet adam arenada havalnıyordu kscnini aldım kendini heallerken kscyi açıp print screen ile size ulaştırmak istedim.+++bunu gönderirken altına ne yazmalıyım..Sizce bu ksc yetermi ban için ve altına ne yavmalıyım..."

"Eğer +18 demesem ilgi olmayacaktı k.bakmayın......"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 30 Nisan 2007; 22:55:53 >

• http://img252.imageshack.us/img252/5884/xasxczxczxczxczxczxcdl0.png

BU ARADA GEREKSİZ TOPİCLERE İLGİ ÇOKTUR GEREKLİYE YOKTUR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 30 Nisan 2007; 22:49:42 >
  • Tam olarak ne istedigini anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

Tam olarak ne istedigini anlayamadım.

Benim nickim XzHqX orada bir kişiylevs yapıyorum ve onda koxp war kendini healliyor görebilyormusun işte o kscyi siteye atsam banlatabilirmiyim?
  • kaale alırlaresa belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasacar

quote:

Tam olarak ne istedigini anlayamadım.

Benim nickim XzHqX orada bir kişiylevs yapıyorum ve onda koxp war kendini healliyor görebilyormusun işte o kscyi siteye atsam banlatabilirmiyim?

Çektigin ss de koxp u kullandıgı düpedüz ortada gözüküyorsa zaten ksc formatında da oldugu için büyük ihtimal banlarlar.

Edit : Verdigin linkte bi hata var resim açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 30 Nisan 2007; 22:58:05 >

• Up!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/50/17 vs 235/50/17
    11 yıl önce açıldı
    18 yaşında 1.70 kaldım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tmm şimdi açıldı resim ancak görüşüne göre karşındaki wolf atar gibi çıkmış ss de.
  • kosp olop olmadığı pek anlaşılmıo bnce keşke brz daha net olsaymış
  • quote:

Tmm şimdi açıldı resim ancak görüşüne göre karşındaki wolf atar gibi çıkmış ss de.

Wolf öyle atılmıyorki dikkat edersen.
  • quote:

quote:

Tmm şimdi açıldı resim ancak görüşüne göre karşındaki wolf atar gibi çıkmış ss de.

Sorun da orda resimde çok net belli olmuyor koxp kullandıgı burdan 1 - 2 sn. lik bakışta wolf atıyor sanarsın ama bu resimde şöyle bir şey dikkatimi çekti adam hem minor yapıp hem heal pot basıp hem mana pot basıp hemde wolf atıyor (Daha dogrusu öyle görünüyor) dene ßnce şansını belki banlarlar.
  • quote:

quote:

quote:

Sorun da orda resimde çok net belli olmuyor koxp kullandıgı burdan 1 - 2 sn. lik bakışta wolf atıyor sanarsın ama bu resimde şöyle bir şey dikkatimi çekti adam hem minor yapıp hem heal pot basıp hem mana pot basıp hemde wolf atıyor (Daha dogrusu öyle görünüyor) dene ßnce şansını belki banlarlar.

Bir şey yazmam gerekiyormu gönderirken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 30 Nisan 2007; 23:18:39 >

• bu tip basliklar kullanmayiniz . tekrarlamayiniz . aksi halde ceza alacaksiniz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.