Arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim, ancak bir arkadaşım eşit ağırlıktan 17k sıralama yapmış. Kendisine yardımcı olmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Bu sıralamada tavsiye edeceğiniz f/p bölüm varsa iletir misiniz bana? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
17K EA ne yazılır

-
-
hukuk yazardım medeniyet geliyomuş okulda fena değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ytü econ/işletme
Marmara işletme
Hukuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aramıza hoşgeldin yıldızlı
ytü işletme veya econ yazın treni kaçırmayın 2-3 seneye ilk 5-10kya girecek bu bölümler.
Her ne kadar hukuk yazma demek istesem de o sıralamaya marmara işletme vs. yazılmaz.
Hukuktan mezun olunca avukatlık yapmak zorunda değilsin, şirketlerin mevzuat uyum, düzenleyici işler, iç kontrol, müfettişlik gibi birçok departmanında beyaz yakalı olarak çalışabilirsin, avukatlık ruhsatına da gerek yok. Sadece ingilizce seviyeni iyi tutman gerekiyor.
-
hocam burada okurken girişimci sosyal olurlarsa seminer,referanslara katılıp staj yaparlarsa, kariyer kulüplerini kullanırlarsa iyi yere gelirler cok cv inceledim bu sıralamalar nası buralara giriyor falan diyordum ciddiyim.
en kötü ihtimal big4 audit,accounting girerler felaket alım yapıyorlar buradan top okullar yönelmediği için
-
şaka maka olacak. bu sene 12-15k seneye 6-9k
-
bende o dediklerinin hiçbiri yoktu, en iyilerden bir banka kabul etmişti ama maaşı çok iç açıcı değildi istanbulda yaşamak için. Uzman yard. olarak başlıyorsun gibi, 4 sene sonra uzmanlık sınavı oluyor, terfi süreleri geç geldi. Bankalar genelde emekli olana kadar çalışacak eleman arıyor, kendileri yetiştiriyor. Bundan dolayı etikete çok fazla bakmıyorlar sanırım potansiyel gördüğü adayları işe alıp zamanla elemeden geçiriyorlar.
big4 olayı ayrı. eşek gibi çalıştırıp 15-16 bin maaş verirler. orada birkaç sene çalışıp başarılı olursalar başka yerlere transfer olurlar.
kurumsal, uluslararası hukuk bürolarında avukatlık yapacağım diyorsanız top dışı hukuklar riskli, ben torpille bile giremedim.
c1-c2 ingilizce istiyorlar. Serbest avukatlık yapayım derseniz, bir ofis açarsanız çevre olmadan iş bulmak zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C712C975 -- 22 Temmuz 2023; 19:51:7 >
-
big4 sıkıntı 1-2 sene daha öğrenci hayatı yaşatır audit,accounting kısmı ama consultingde maaşlar iyiymiş yine de 1-2 sene experience ardından iyi yerlere geçerler bazı iş ilanlarında prefably olarak 1-2 years big4 experience görüyorum baya etkili yerler işte tek sıkıntı koşullar 1-2 sene daha öğrenci hayatı 2-3 kişi beraber eve çıkma istediğin gibi parayı harcayamama vs sıkıntı
Hukuk okurken bir yandan ingilizce işi yaş bence girenlerin çoğu unutuyor o işi derse bile giden çok az zaten çok bilinçli olanlar anca c1-c2 seviyesine getirir. bu yüzden pastayı koc-bilkent-gsü yiyor aühf iühf öğrenci profili eskisi kadar iyi değil gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X