Şimdi Ara

17999 TL AMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II -KIOXIA 500GB-CORSAIR 16GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam videoyu çeken elemana bakma bir cacık bildiği yok teknik bilgi sıfır sadece laf var ve sırf süslü video efekleri ile göz boyama var.

    Vatan mağazasına gittiğimde gece telefonla sipariş vermiş birinin sistemini kargoya hazırlıyorlardı hatta sordum bana hazırladınız bunu değil mi dedim çalışan gülümseyerek hayır bu sistem kargo olacak dedi masada tüm parçalar vardı ve ramler de tek stick 8gb 3200mhz cl16 idi ayrıca sitede özelleştirme kısmında da ramler 2 adet single channel ram seçili olarak ayarlanmıştı (bu kısma genelde çoğu kişi dikkat etmiyor) rami dual yapmak istediğinde 1000 küsür tl fiyata ilave ediyordu yani 2 adet single stick ram sisteme takıldığında da dual channel çalışır lakin 2 ayrı ram modülü olduğu için biri hynix diğeri samsung chipli çıkabilir aynı chip çıkması ise tamamen şans işi yani dual ramlerdeki gbi ikisi de garanti birbiri ile uyumlu seri ve aynı chipe sahip olmadıklarından hep bir uyum sorunu riski olacaktır haa şansa aynı chip denk gelirse rami 3600mhz cl16 yapılabilir tabii çalışması garanti değil zaten bu sistemdeki anakart max. 3200mhz destekli yani istesen de ram hızı 3200mhz üstüne çıkmayacak bu sistemde ama kimse bu dediğime dikkat etmediğinden genelde 2 adet ram olunca dual kit olduğunu sanan çok kişi var. 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Sintai kullanıcısına yanıt

    bu paraya 8gb vramli ekran kartlı kasa alınmaz

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Kartla kasa orantısız olmuş ama çeşitli senaryolar için avantajlı. Mesela ekran kartını satar veya yedeğe-ikinciyi kasaya çekerim eldekiyle veya alacağım kartla mis gibi kullanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elimde sıfır kapalı kutu amazon dan alınma, Corsair Dominator Platinum RGB 16X2 32GB DDR5 5600 MHZ RAM var internetteki en ucuz fiyatın daha uyguna vereceğim ilgilenen özelden yazabilir.

  • HWS kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Size tavsiyem bütün bu bildiklerinizi o videonun altına yorum olarak yazın, bilmeyenler öğrensin. Ben birşey tespit ettiğimde dayanamayıp yazıyorum bazen. Kanal sahibinin rahatsız olacağı bir durum olsa bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Hocam doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye bir atasözümüz var.  


    Komisyon karşılığı makyajlı ve süslü videolar çeken bu elemanın videosuna ve kutuları havada döndürüp çat çut masaya vurup fırlatıp atan ve biliyorum edasıyla artistik yapan diğer elemanın videolarına yorum yapıp onlara prim kazandıracak değilim.


    Neden mi? Yorumum zaten yüzlerce yorum arasında kaybolup gidecek bu bir, ikincisi de benim yorumumun altına gelecek fanboyların linç yorumları muhtemelen beni sinir edecek adım gibi eminim kimseye laf anlatacak zamanım ve enerjim yok kim ne istiyorsa ve neye inanacaksa ona inansın beni ilgilendirmiyor.


    Ama şunu yapabilirim ürünü Vatan 'dan teslim aldığımda sistemi son kullanıcı gözünden dilimin döndüğünce inceleyip videosunu çeker kendi youtube kanalıma yüklerim doğru bildiklerimi kimseden saklamam ama özellikle youtube işinde çok geç kaldım zamanında fırsat varken ve bu ukalaların daha hiçbiri piyasada yokken video çekmeye başlasaydım şuan bu inceleme videolarını ben çekiyor olabilirdim.


    Her neyse sonuçta bu tarz para ile içerik üreten ve kurgucularla çalışıp makyajlı ve süslü videolar hazırlayıp youtuberım diyen tiplere ve işi editörlük olduğu halde kendini gazeteci zannedenlere gram güvenmeyin kendi özgün araştırmanızı yapıp yurtdışı kaynaklardan faydalanın inanın yabancılar daha açık sözlüler firmaları savunarak video çekmiyorlar ya da firma ben bunu söylüyorum diye bir daha bana ürün göndermez kaygısı gütmüyorlar varsa olumsuz bir yanı eleştirisini çatır çatır yapıyor hatta ürünleri bizzat satın alıp inceliyorlar veya takipçilerinin destekleri ile yeni çıkan ürünleri satın alıp son kullanıcı gibi inceleyip gerekirse yerden yere vuruyor ve bunu almayın diyebiliyorlar ama bizim memlekette bu işler öyle yürümüyor.


    Influencer'ların tamamı ya da halk tabiri ile youtuberlar firmalara yaranmak ve komisyon karşılığı para kazanmak için firma aleyhine hiçbir şey söylemiyorlar neyse naçizane benim vereceğim öneri bu olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 14 Ağustos 2023; 15:14:54 >




  • sonuç olarak pc hocasının makinesi tekrardan gelse alınır mı? 2. el 3080ti ile bundan bi tık daha düzenli ve istediğim ayarda makineyi 25bin e alıyorum. ancak bu 18bine baya iyi gözüktü tek celsede almış oluyorum siz nedersiniz ? ve şunu sorsam atıyorum ben kasayı beğenmedim monte edilmeden alsam iade edebiliyor muyum ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 14 Ağustos 2023; 17:54:1 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.