Şimdi Ara

179 YTL - 4 GB DDR2 800 DUALKIT (2x2GB) Vista XTC ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    cipleri hem kaplıyan hemde hava almasını sağlıyan alışılagelmişten cok farklı delikli yapıda bakır soğutması var , vatan bilgisayardan ömür boyu garantili ,faturalı , kutulu 410ytl ye alınmış , benim satışım 179 ytl

4GB Kit 2 x 2048MB 800 MHz CL 5 DDR2 1.85v

179 YTL - 4 GB DDR2 800 DUALKIT (2x2GB) Vista XTC ram

bi takasta elime gecti ancak yeterli ramim olduğu için satılıktır

iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 13 Nisan 2008; 14:05:16 >

• dostum satış yapabilmen için sölüyorum fiyatı gözden geçir istersen

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31337
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

dostum satış yapabilmen için sölüyorum fiyatı gözden geçir istersen

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31337

evyallah , ancak 228,63 YTL görünüyor ve 2.1v da calışıyor max 2.2 zaten bendeki 1.85v da calışan başka bi versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 22 Mart 2008; 7:32:52 >

• 2.1 V. da çalışabilmesi bir dezavantaj değil avantajdır, çalışammaması dezavantajdır dikkatine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

2.1 V. da çalışabilmesi bir dezavantaj değil avantajdır, çalışammaması dezavantajdır dikkatine.

öğle bişi yok , tüm yeni nesil OCZ lerde voltaj koruması var zamanla deforme olmaması, yanmaması için 2.2v a dan sonra devreye giriyor fazlasınıda versen calışır ama ram içindeki devre limitlicektir

arkdaşın verdiği 234ytl lik modelde 800mhz calışıyor ama 2.1v da , yani voltaj koruma sınırında , o.c. meraklılarına ek voltaj imkanı pek kalmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

2.1 V. da çalışabilmesi bir dezavantaj değil avantajdır, çalışammaması dezavantajdır dikkatine.

öğle bişi yok , tüm yeni nesil OCZ lerde voltaj koruması var zamanla deforme olmaması, yanmaması için 2.2v a dan sonra devreye giriyor fazlasınıda versen calışır ama ram içindeki devre limitlicektir

arkdaşın verdiği 234ytl lik modelde 800mhz calışıyor ama 2.1v da , yani voltaj koruma sınırında , o.c. meraklılarına ek voltaj imkanı pek kalmamış

Voltaj fazlalığı rami deforme etmez ki ? Ancak olursa yakar, zaten fabrika üretiminde adamlar ona göre voltaj ayarlaması yapıyorlar keza Elixir falan değil markası koskoca OCZ. Yıllarda 2.5v ile çalışan rami 3.2v ile kullandım sorun olmadı. Yani zaten ömür boyu garantili deforme nasıl oluyor çipler yanmadığı sürece onu anlamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Voltaj fazlalığı rami deforme etmez ki ? Ancak olursa yakar, zaten fabrika üretiminde adamlar ona göre voltaj ayarlaması yapıyorlar keza Elixir falan değil markası koskoca OCZ. Yıllarda 2.5v ile çalışan rami 3.2v ile kullandım sorun olmadı. Yani zaten ömür boyu garantili deforme nasıl oluyor çipler yanmadığı sürece onu anlamadım.

2.5v ram ddr1 dir ,onlar 3.7 - 4v da bile calışırdı , ama bh-5 çiplileri bile bozabildiğini , zamanla ilk yaptığı yüksek mhz leri yapmamasını, tek takılınca calışmamasını , zamanla bord seecmesini , def. mhz def. voltajda bile stabil calışmamasını......tüm bunlar aşırı voltaj sonrasındaki deformasyon

eski hataları tekrarlamamış ocz artık belli biyerde limitlemiş , artık 3v da verilse rami koruyan mekanizma 2.2v veriyor , tartışmanın manası yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinecek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sohbet uzarr gider takas yapıyormusunuz kardeş ramleri... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: plutonium35

Bu sohbet uzarr gider takas yapıyormusunuz kardeş ramleri... :)

elbette izmirli arkdaşım önerinizi yazabilir yada pm atabilirsiniz
  • yapmayın arkadaşlar nasıl yüksek voltajda çalışan avantajlı olabilir yaa biri aynı frekansı ve aynı tepki sürelerini öbürünün 2.1 de verdiği halde 1.85de veriyorda ve soğutucusu da farklıysa daha da gidebilir demektir ki bu durumda avantajlı olan ürün şu forumdaki satılık olan ürün

satılmadıysa tabi
  • öme
  • oc potansiyeli nedir?1000mhz.-1100mhz. görebilir mi acaba?veya 2*2 set için çok mu fazla istediklerim
  • o.c. denemedim çünkü şuan htpc bi sistem kullanıyorum , ama dümdüz oem ram değil 1.85v da bile 800mhz calışan ocz den bahsediyoruz
  • p.m.
  • ürün tarafımdan alınmıştır..tekrar teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.