Şimdi Ara

176X220 EKRANLAR UYGULAMALARDA SORUN ÇIKARTIR MI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda uzun bir symbian ve WM6 araştırmasından sonra HP514 almaya karar verdim ancak bir sorum var sizlere..

Genel olarak 176X220 ekranlarda uygulamalarda sorun çıkıyor mu? Çünkü dikkat ettim de çoğu windows mobile uygulamaları 320X240 çözünürlüğe göre yazılmış. Oyunların bir kısmı çalışmayabilir bu doğru fakat ya diğer uygulamalar ?? Filmler, temalar örneğin ??

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim.
    sevgiler..

• Kesinlikle 320*240 çözünürlükte bir alet almanı öneririm.
  • hüsnü hocam teşekkürler tavsiyen için. ama somut olarak birkaç örnek verirsen çok sevinirim.

(Ayrıca kafamda 2 tel modeli var biri hp 514 biri nokia 6120, sorun çıkıyor derseniz 320-240 çözünürlüklü nokia yı alacağım ama wi-fi olmayacak fiyatı da ona göre daha iyi olacak vs. vs..)

öğrenmek istediğim, bu çözünürlük problem yaratır mı ? Yaratırsa nerede yaratır ??? hangi programlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Lord -- 15 Kasım 2007; 20:03:14 >
  • Bir kere nette surf olayını unutacaksın.
    İkinci olarak büyük ekranlı 240*320 bir alette film bile rahatça izleyebilirsin.
    Menü temalar herşey daha güzel görünür.
    Dolayısıyla kullanım daha rahat ve işlevsel olur.
  • hocam haklısın ben aslında bir PDA değil de işlevsel bir cep tel istediğim için HP514 e yönelmiştim. Ama dediğin gibi ekran öyle olunca wi-fi nin de bir anlamı kalmıyor.

O yüzden 320-240 ekranlı çok istediğim fiyatı da uygun olan 6120c smartphone yöneleceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.