Şimdi Ara

1749 TL HP 15-db0050nt 6RP73EA AMD A6 9225 4GB DDR4 256GB M.2 SSD 2GB RADEON 530 15.6 FULLHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1749 TL HP 15-db0050nt 6RP73EA AMD A6 9225 4GB DDR4 256GB M.2 SSD 2GB RADEON 530 15.6 FULLHD
    www.gittigidiyor.com
    HP 15-db0050nt 6RP73EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-db0050nt-6rp73ea_spp_79018

Resmi web sitesi:
    support.hp.com
    HP Notebook - 15-db0050nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
    https://support.hp.com/tr-tr/document/c06265102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 27 Ağustos 2019; 21:31:0 >

• Kaptım bi tane teşekkürler hocam :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bu ürün? Kullanan varsa yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla internete gireceğime vahiy beklerim daha iyi.

• Hocam uzun süredir bilgisayar işlerine uzağım en son araştırıp 6 sene önce asus n56 almıştım o derece. Şimdi kardeşime lazım bir tane, siz sürekli paylaşım yapıyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla ssd ve full hd tamam, ama bu işlemci ve ekran kartı nasıldır? Kullanacak kişi internette takılacak bir de pes yükler onu da 2013 oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 28 Ağustos 2019; 14:30:16 >
  • Fırsat icin teşekkürler.
    Donanimi iyi gibi gözükse de full hd ekrani disinda alinabilir bir tarafi yok.
    Bu islemci ile internette gezinirken bile verem olabilirsiniz.
    Alirken 28nm bir bilgisayar aldiginizi aklinizdan cikarmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

Fırsat icin teşekkürler.
    Donanimi iyi gibi gözükse de full hd ekrani disinda alinabilir bir tarafi yok.
    Bu islemci ile internette gezinirken bile verem olabilirsiniz.
    Alirken 28nm bir bilgisayar aldiginizi aklinizdan cikarmayin.
    Bunun altında bir işlemciyle gayet rahat İnternete gezebiliyorum günlük, ofis kullanımı için son derece yeterli. Bu fiyat segmentinde ekranın yanında ssd bu cihazı cazip kılıyor. Garantiyi bozmadan ssd li bilgisayarınız oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 28 Ağustos 2019; 16:45:14 >

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Yav snapdragon 410'un rahatça nette gezdiği bir dünyada yaşıyoruz. Yeterli RAM varsa bir sorun yaşamazsınız...
  • buradan ovenleri sallamayin. i7 kasadan yorum yazmak kolay tabi!
    islemci pentium n4200'den cok daha kotudur alacaklarin bilgisine. celeron ayarinda, onun da eski modelleriyle kiyaslanir.
    hb'da 1700'e lenovo var celeron 4205u islemcili, alirsaniz en azindan gorevini yapar. gecen gun kdv indirimindeydi hatta.
    not:sadece word ve basit internet icin a4 9125 alip her gun lanet eden birisi

• Çünkü cihazınızda SSD yok Giriş seviyesi notebooklarda berbat HDD'ler kullanılır. İsterseniz SSD alın ve farkı görün
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    hangi cihazi aldim da ssd takmadim biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

hangi cihazi aldim da ssd takmadim biliyor musun?
    Aynı işlemcili dizüstü bilgisayarı SSD'yle kullanıyorum ve performansını biliyorum diyelim
  • Bu cihazın ram i de yetersiz... Antivirus çalışmaya başlayınca beklersiniz kendine gelsin diye...
    bu işlemcinin cpumark skoru 2164,celeronunki ise 1953. aralarında pek fark yok, bence 8 Gb ramli ryzen 3 işlemcili bir cihaz almak daha mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moguz

Bu cihazın ram i de yetersiz... Antivirus çalışmaya başlayınca beklersiniz kendine gelsin diye...
    bu işlemcinin cpumark skoru 2164,celeronunki ise 1953. aralarında pek fark yok, bence 8 Gb ramli ryzen 3 işlemcili bir cihaz almak daha mantıklı...
    Haklısınız amazon üzerinden alma imkanı olan varsa yurt dışı bölümünde paylaştığım ryzen 3 3.nesil dizüstü var. Bu cihazı lite bir Windows ile kullanmak lazım, Black viper script var gereksiz servisleri kapatan. O tip bir kullanım şart

• İnternette 2-3 sayfa açıp gezineyim arkada da müzik çalsın yeter diyorsaniz güzel cihaz .ekranı sadece 500 TL eder .mat full HD ekran . Ama 100-200 daha koyabiliyorsaniz ryzen3 lu HD bir laptop alabilirsiniz çok daha hızlı olur

• adam mis gibi fırsat paylaşmış sanki bilgisayarı adam üretmiş gibi saldırmış bazı arkadaşlar :D
    Neyse fiyatına göre çok iyi pc.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.