Şimdi Ara

17000 TL'ye kadar otomatik vites önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2001 model toyota corolla du$unurmusun :)
    ozellikler kisaca $unlar.115 binde.en full paket.kazasi yok.degi$en yok.ciziklten dolayi tamponlarda lokal boya var.sigara icilmemi$ sorunsuz bir arac .lpg hic takilmadi.110bg 16v vvti motor.du$unursen ozel mesaj atabilirsin.
  • Fiat panda nasil sana gore otomatigi rahat bulunuyor 16-17 ye iyi durumda bulursun bence colt vs. Disindaki cogu arbadan tipi guzel karar sana kalmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat panda bozuldu mu arızanın arkası kesilmiyor otm. de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 17:06:10 >
  • kendimi şunu alın diye tavsiyede bulunacak kifayette görmüyorum ama kesinlikle atos almayın. 2007 de sıfır atos u hyundai bayisinde görmüş ve atos a binmiştim. tarif etmek için iğrenç kelimesi bile yetmez. ki o dönemde babamın doğan l sini kullanıyordum. doğan l onun yanında mercedes kalır.
  • Madem kriterlerinizde daihatsu var ozaman YRV modelini tercih etmenizi öneririm,Kullanıp sattığım,tekrar alıp halen kullanmakta olduğum bir araç.Motor performans dayanıklılık kısmında hiçbir sıkıntınız olmaz,yakıtı ekonomiktir.Piyasadaki çoğu araca göre sıkıntısızdır.Toyotanın parmağı olmasıda zaten diğer bir artısı.

Şuan kullanmakta olduğum 1.3 87hp oto/f1 şanzıman olanından.
    Lpg li şehir içi 18 krş yakıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.