Şimdi Ara

1700 tl ye kadar laptop önerisi(oyun+çizim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni uye oldum ama laptoplar hakkında incelemelerinizi epeydir takip ediyorum.öncelikle bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.bende bi laptop almaya karar verdim.araştırmalarım sonucu asus ve dell arasında kaldım.http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b63f45-laptop-urun5733.html şu modelde karar kıldım ama halen kafamda soru işaretleri var.bu modelin ısınma sorunundan ve hdd den gelen garip seslerden şikayetçi olanlar var(i7 işlemcinin sesli çalıştığınıda soyleyen çoğunlukta) .o yüzden bir de size danışayım diye düşündüm. 1700 tl ye kadar önerilere açığım.asus ve dell tercihimdir ama siz kullanıpta memnun kaldığınız başka ürünler varsa onlarıda yazabilirsiniz.Teşekürler şimdiden yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsam009 -- 27 Ağustos 2011; 3:08:46 >

• Verdiğiniz bilgisayarın ekran kartı çok iyi keşke az daha ucuz olsaydı Başka tavsiye edebileceğiniz iyi ekran kartına sahip notebooklar var mı 1700 e kadar?
  • World Card'ınız varsa kampanya ile 1700 civarına geliyor.
  • Ne yazık ki yok maximum kartı var babamın sadece. 2 site var galiba o verdiğiniz modeli satan birisi 2 bin tl diğeri hepsiburadadan.hepsiburada da ki kullanıcı yorumları pek iyi değil kullanılıp sadece hdd değiştirip göndermişler,üstünde çizikler filan var diyenler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.