Şimdi Ara

1700 TL'ye İPHONE 5s 2. el alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1700 TL filan bütçem var iphone 5s 2. el alabilrmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenjoker

arkadaşlar 1700 TL filan bütçem var iphone 5s 2. el alabilrmiyim?

o fiyata 2.el alabılmen imkansız 2.el forumlarında çok konu gördüm sıfırından pahalılardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylık telefonu 2150 TL'den 1700'e indirmezler ki 1 aylık olanlar daha pahalıya alınmıştır.
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    hocam pasaport kayitli alsam sim klitsiz olanlardan ne olur sorun yapar mi

• hocam pasaport kayitli alsam sorun yaparmi sim kilidi olmayanlardan alsam ne olur problem yaratirmi

• pasaport kaydı kime aitse isterse sonradan sildirebilir kaydı haberin olsun.
    daha bugun ekşiduyuruda 1800'e sıfır satıyordu adam amerikadan alınmış
  • musty26 kullanıcısına yanıt
    hocam ben pasaport ayarlayabilirim akrabalardan
    telefonu akdihim konusup sildirsem ben yeniden kayit yaptirsam olurmu ve sim kilitsiz alsam sorun yaparmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenjoker -- 29 Kasım 2013; 22:47:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sim kilitsiz = sim free = unlocked alman gerekiyor zaten türkiyede kullanabilmek için.
    sadece pasaport sahibi mi kaydı sildirme hakkına sahip, telefon sahibi de kaldırabilir mi bilmiyorum,
    hocam o zaman burada sorunsuz kullanabilirim ve buradan alinmis gibi olurmu

• sorunsuz kullanırsın da işte bir tek pasaport kaydı gerekli, bir de devlete para mı yatırıyorlar ne 100tl. bu işlemleri yapman lazım imei kaydının olması ve sorunsuz kullanman çin
    sağolun hocam cok yardimci oldunuz iyi forumlar

• http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 pasaport sahibinin 1 ay içerisinde yurda giriş yapmış olması,115 tl harcın bedelinin yatmış olması,daha sonra pasaport sahibinin hızlı olması için edevlet üzerinden imei numarasını kayıt etmesi gerekiyor,ayrıca pasaport sahibi daha 2 yıldan az bir süre içerisinden başka bir imei kaydetttirmemiş olması gerekli,imei sildirme mevzuatını bilmiyorum,ancak böyle bir sistem varsa insanlar 2 yıl beklemek yerine sattıkları cihazı gidip ben kullanmıyorum bozuldu deyip tekrar yeni cihazın imei kaydettirebilirler,açıkçası böyle birşeyi ben duymadım,ki pasaport işinde en çok dolandırıcılık dönen iş haline gelmiş durumdayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 1 Aralık 2013; 13:08:40 >

• Saolun hocam tsk ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.