Şimdi Ara

1700 TL Antalya Klima tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam , antalyada yaşıyorum akşam 6 dan 12 ye yada sabah 8 7 ye kadar kullacağım, evin tamamı 65m2 ama genelde salonda kullanılacak salon 18m2 belki salondan sonra arayı açıp diğer odayıda soğutabilirim 2 artı 1 ev güneye bakıyor sadece 3 4 saat güneş görüyor sadece bir cephe ev özellikleri bu şimdi ben daikin ve mitsubishi ye gittim sordum 2500 2700 fiyat çektiler ben 1400tl maaş alıyorum zaten bunu ödememin imkanı yok. anca kredi kartına taksitle 1700 civarı verebilirim ne kadar az para o kadar iyi benim için bu yüzden yav o fiyata klima yok sen 300 500 artır daikin al demeyin. bu civarda samsunglar var onları gömen gömene sonra baymak var onu zaten ayak altına aldılar airfel desen ayrı dünya şimdi biz hangisini alacaz arkadaş her kafadan ayrı ses çıkıyor genelde soğutma amaçlı kullanıcam bi yardım edin alayım bugün sıcaklık 45 dereceyi gördüm kurban olayım net güzel cevaplar verinde gidip alayım yanıyorum yeminle diri diri yanıyoruz burda

• kimse yokmu o kadar uzman vardı bölümde ?
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Sa ustam haier geos modeline bir bak istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Sa ustam haier geos modeline bir bak istersen

hocam haier i ilk defa duyuyorum nerede satılır nerden alınır ? teknik servisi nasıldır ?
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    http://pvg.com.tr buraya bak bu marka dünyanın sayılı çin firmasıdır ve klima üretiminde çok iyi yere sahiptir ustam ama sen yine de araştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu klima bana yeterli olurmu yukarida gosterdigim sartlara

http://www.beko.com.tr/split-tipi-klimalar-plasma-plus-inverter-serisi-409410-a-klima.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.