Bildirim
1700 (+-50) liraya gaming pc

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: deadman42
Arkadaslar kafamdaki sistem bu daha fp olarak daha iyisi var mi?
Çok daha iyisi yapılabilir kardeşim.. Ben sistem yazabilirim sana.. Ama sistemi değiştirmeye razı gelir, önerilerimizi dikkate alacaksan.. yoksa boşa yazıp zaman kaybetmeyelim.. -
Onerilerini dusunebilirim.ssd olmasa cok daha iyi bir sistem kurulabilir ancak seneye ekran kartini deistirecegim icin dusuk bir kart aliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Onerilerini dusunebilirim.ssd olmasa cok daha iyi bir sistem kurulabilir ancak seneye ekran kartini deistirecegim icin dusuk bir kart aliyorum.
O zaman öneri kalsın kardeşim.. Çünkü bana göre 1700 lük sistemde SSD nin işi yok, ekran kartını yükseltmelisin.. -
Abi sen ne diyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
O zaman öneri kalsın kardeşim.. Çünkü bana göre 1700 lük sistemde SSD nin işi yok, ekran kartını yükseltmelisin..
Tamam yormuyum seni.
quote:
ekran kartini deistirecegim icin dusuk bir kart aliyorum.
ekran kartı değiştireceksen
core i5 lli sistem olmalı
kasa + Psu yerine
corsair 300r 600w 80+ alabilirsin -
quote:
Tamam yormuyum seni.
beni düşündüğün için sağol kardeşim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X