Şimdi Ara

1700-1900 YILLARINI KONU ALAN STRATEJİ VEYA NORMAL OYUNLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar baslıktada belirtgim gibi 1700-1900 arası savasları anlatan strateji veya normal bir oyun arıyorum hangisini alayım sistemim imzamda mevcuttur iyi forumlar herkeze

• Tabiki yeni çıkan ve zirvelerden düşmeyen Empire Total War Empire total war çıkmadan bende senin gibi çok aradım 1700 lü yıllardan 1900 yıllara kadar geçen (Tarihin en sevdiğim yılları 1500,1700 lü yıllardan başlar ve 1900 lü yıllarda biter. :) ) malesef doğru düzgün oyun yoktu.... ama artık var.
  • Tavsiyen için çok saol bir kac fikir daha alayım içinden karar kılalım başka varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Tabiki yeni çıkan ve zirvelerden düşmeyen Empire Total War Empire total war çıkmadan bende senin gibi çok aradım 1700 lü yıllardan 1900 yıllara kadar geçen (Tarihin en sevdiğim yılları 1500,1700 lü yıllardan başlar ve 1900 lü yıllarda biter. :) ) malesef doğru düzgün oyun yoktu.... ama artık var.

Peki benim ekran kartım bu oyunu kaldırırmı NVDİA GeForce 6150 SE PAYLASIMLI YANİ RAMDEN CALAN
  • 1.Dünya Savaşını ele alan bir oyunda olabilir.
  • pixel shader 2.0 destekliyordur ve 256 mb ise kaldırır büyük ihtimal.
  • quote:

pixel shader 2.0 destekliyordur ve 256 mb ise kaldırır büyük ihtimal.

Oyun 4 DVD CIKTI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Empire Total War tabiki
  • Empire TW dururken konuyu açmaya ne gerek var harika bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

pixel shader 2.0 destekliyordur ve 256 mb ise kaldırır büyük ihtimal.

Oyun 4 DVD CIKTI

Adam orda senin ekran kartınla ilgili konuşuyor oyunla ilgili degil bilmeden laf atmayın başkasına
  • Kesinlikle Empire Total War sistem gereksinimleri ise:

Minimum System Requirements:
    CPU: 2.6Ghz single core processor
    RAM: 1GB RAM (2GB for Vista)
    Graphics: a DirectX 9.0c card with 256mb RAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Empire Total War tabiki

• Cossacks 2 oynayabilirsin. Napolyon zamanlarında geçer oyun. Fena değildir.
  • Europa Universalis 3 oynayabilirsin mesela arkadaşım.Gayet detaylı bir stratejidir ve bahsettiğin zaman dilimi içerisinde neredeyse tüm devletleri kontrol edebilirsin.Sisteminde de problem olmaz sanırım.Bir araştır istersen :)
  • Amercian Conqueste bakabilirsin güzel oyundur tavsiye ederim
  • Bi de Imperial Glory var, keyifli ama ETW kadar iyi değil. Alternatif arıyorsan eğer bakmanı öneririm.
  • Gerçek zamanlı harita üzerinde oynanan stratejilerle ilgilenirsen eğer victoria ve Europa universalis 3 tam aradığın oyunlardır. Kesinlikle tavsiye ederim. O kadar oynadım ki rüyalarıma girmeye başlamıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.