Şimdi Ara

170-175 cm aralığında boyu olan bir kadın için ideal kilo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
38.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kilonun niceliği değil de, vücudunda nasıl durduğu da önemli. Yani mutlak bir sınır herkese uymayabilir, 60-65 kilo olduğu halde fit ve hoş duranlar var gördüğüm kadarıyla.
  • 54-56 bir arkadaşım var fizik olarak manken aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım 45 kilo. Kaldırıp kaldırıp havaya atabiliyorum çeşitlilik açısından avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Kız arkadaşım 45 kilo. Kaldırıp kaldırıp havaya atabiliyorum çeşitlilik açısından avantaj.

Kendi yırtladığından kıs kız yedir. ağır hastalıkta atlatması zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katherin.e

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Ben 171 im 55 kiloyum bi 5 kilo alsam çok iyi olur

Neden ve nasıl 60 kilo olmak istiyorsun ya? Lise sonda 53 kiloydum sonra sınavı kazanamadım edemedim derken okulun bittiği ve dersaneye gitmeyi tercih etmediğim o iğrenç yılda +13 kilo bir şey almıştım. Bacaklarım adeta balon gibi olmuştu. Sonra sınavı kazandım kilo vermeye başladım birinci sınıfta. Sonra yine aldım ama sonuç olarak şu an 59 kiloyum ve nedense hala çok mutlu değilim.

Acaba psikolojik bir sorun mu oluşturdu bende? Takıntı falan mı yaptım? Hayır bir de psikoloji okuyorum yani...

Hocam ben de psikoloji okudum sonra yüksek lisansa başladım ve bende de kilo verme korkusu var. 1.75-65 kiloyum ve 65in altına düşünce sinirlerim geriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.