Şimdi Ara

17 yaşından sonra boy ne kadar uzar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nisan 1996 doğumluyum, iki ay sonra 17 olacam. Boyum 181-182 civarı. Basketbolcuyum bi 4-5 cm daha uzamam lazım. Ne yaparsam uzarım ? Son 1 senede 2-3 cm anca uzadım.

• Hakkaten benim de aynı sorun var ben de 17 yaşımdayım bundan sonra ne kadar uzayabiliriz ki
  • eğer hormonal olarak gelişim yoksa veya azsa büyümeye devam edebilirsiniz. ( koltuk altı ve yüzdeki kıllanmalar)

taviki düzgün ve sağlıklı bir beslenme ve spor ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan33

Arkadaşlar nisan 1996 doğumluyum, iki ay sonra 17 olacam. Boyum 181-182 civarı. Basketbolcuyum bi 4-5 cm daha uzamam lazım. Ne yaparsam uzarım ? Son 1 senede 2-3 cm anca uzadım.

dostum bende 17 yaşındayım boyum 1,70 daha dün doktora gittim boyum uzarmı diye benden sol elimin filmini çektirmemi istedi çektirdim Dedi bu saatten sonra boyun uzamaz kemikler kaynamış felan bence sende gitmelisin Endokrin bölümüne gideceksin. Nickname'inden yol çıkarak sanırım mersindesin çocuk hastanesinde o bölüm var gidip muayene olabilirsin

• benimde boy 1.72 de kaldı yaş geldi 18e sakal desen orman gibi oldu ,zaten son 3-4 senedir boyum hiç uzamadı , ümidimi kesmeye başladım bende artık
  • Boy kaç oldu karaoğlan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hul00gg H kullanıcısına yanıt
    Usta 1.84-1.85 civarı oldum.

3 yılda 3 cm falan uzadım yani. Doktor duruş bozukluğunu giderip omurgayı düzeltirsen 2 cm daha kazanabilirsin diyor ama emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ergenliğe giriş yaşınla da alakalı. ilk ne zaman çavuşu tokatladın? ilk sakalların ne zaman sert bir şekilde çıktı? ben geç girdim mesela ilk ciddi sakal traşımı 18 yaşında oldum. 22 ye kadar uzadı benim ama 14 yaşında traş olmaya başladıysan ve yaşını büyük gösteriyorsan malesef uzamazsın. uzasan da 1-2 cm maksimum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.