Şimdi Ara

17 win streak bozuldu (solo girmeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir bu kadar win streak yapmadım. (aslında hiç bu kadar yapmadımda ). ama 20 oyundan sonra hic bi arkadaşım online olmadığı için solo girdim. karşı taraf varus aldı bende graves pickledim. yanıma amumu support geldi. ve 17 maçtır süren winlerim sona erdi isin kötüsü o kadar win aldım toplamda 45 lp geldi
     17 win streak bozuldu (solo girmeyin)

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dat alistar lol

• Şans.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek günde lig atlamıştım arka arkaya win streakla diğer gün 50 lpde kaldım
  • bu win streakler yst turnuvalarinda da olcak

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthorde -- 17 Mayıs 2013; 0:41:17 >
  • Ben oyunda bir bug tarzı yada bir ayar tarzı birşey olduguna inanıyorum.bende 20 küsür win streak yaptıgmı biliyorum,en az okadarda lose yapmıstım.5 6 win streak yaptıgımda aha diyordum geldi yine şans ,sabah saat 5 e kadar oynuyordum(yani oynuyabileceğim kadar) hepte yeniyordum:D.eskiden 1 günde +200 -200 elom oynuyordu:)Ve bu win lose streaklar sürekli oluyordu.Birşey var ama ne var hala çözemedim.Karsıya malları atıyor diyorum kendi kendime,ama baktıgımda onların eloları daha yüksek oluyor.Ama yeniyoruz oyunu...Bukadar sans olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    5 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

Ben oyunda bir bug tarzı yada bir ayar tarzı birşey olduguna inanıyorum.bende 20 küsür win streak yaptıgmı biliyorum,en az okadarda lose yapmıstım.5 6 win streak yaptıgımda aha diyordum geldi yine şans ,sabah saat 5 e kadar oynuyordum(yani oynuyabileceğim kadar) hepte yeniyordum:D.eskiden 1 günde +200 -200 elom oynuyordu:)Ve bu win lose streaklar sürekli oluyordu.Birşey var ama ne var hala çözemedim.Karsıya malları atıyor diyorum kendi kendime,ama baktıgımda onların eloları daha yüksek oluyor.Ama yeniyoruz oyunu...Bukadar sans olamaz

aynen, bi 4 win alinca sende bi özgüven oluyo galiba coşuyosun. mesela ben 4 oyun üst üste 3-15 gibi takım skoruyla ezildimiz oyunları aldım. garip bisi bende tam çözemedim

• OMG Alistar.
  • Alistar
  • O kadar win' 45 lp geldi peki kaybedince kaç gitti? 46 falan mı?
  • Benim 12 winstrek 56 elo geldi, ardından 3 lose 0 lp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

Benim 12 winstrek 56 elo geldi, ardından 3 lose 0 lp :)

çok kötü bi duygu ya biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.