Şimdi Ara

17 Tane Yeni GTA IV Screenshots (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA serisinin en iyi oyun GTA III dır.Sonra GTA IV olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 25 Mayıs 2007; 23:44:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

GTA serisinin en iyi oyun GTA III dır.Sonra GTA IV olabilir

aa hocam bak orda haklısın ne güzel di o 3 oyun tadında oyun
  • bu oyunu kaldırmaz ekran kartım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

bu oyunu kaldırmaz ekran kartım

hangimizin kaldırırki kardeş en fazla 20 kişi benimkide kaldırmaz ama oyun gerçekten müthiş grafikler falan
  • hocam kal-dı-ra-cak.ne yapıp edip kaldırmasına yardımcı olcaz
  • gta git gide güze3lleşiyo en sevdğim serisi olacak gibi ya eskileriyle arasında dağlarca fark var grafiklerinde
  • abi bu adama bi isim koyalım ben Rüstem isminden yanayım

sizde fikirlerinizi paylaşın
  • ABUZİTTİN NASIL
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ABUZİTTİN NASIL

abOzittin biyazar binseneyazarinseneyazar
  • "Hain Evlat Ökkeş" iyi
  • Rockstar GTA San Andreas Ta Yaptığı Hataları Tekrarlamıyor. Diğer Serilerde Gerçekçilikten Çok Uzaktı Ve Oyun 90 Larda Geçtiği İçin Eski Arabalarla Yetiniyorduk. Bu Yüzden Sürekli Araba Modlarıyla Bu Eksikliği Kapatmaya Çalışıyorduk. Bu Sefer Olay Günümüzde Geçiyor Ve Grafikler Çok Gerçekçi. Özellikle Fizik Olayları Gerçek Hayattaki Gibi. Patlamalar Yada Sokaktaki İnsanların Ayrıntılı Olarak Tasarlanması Gerçektende Çok İyi.Ama Başrol Oyuncusu Biraz Daha Düzgün Tipli Biri Olsaydı İyi Olurdu. Sanki Sokaktaki Sıradan Birisiymiş Gibi Görünüyor. Bu Oyunun Fanatikleri Bu Resmi Masaüstlerine Koyacak Değiller Herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmostwantedx -- 26 Mayıs 2007; 16:13:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MeHMeT__

quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

Ya oyunun grafikleri çok iyi de ben bu "hain evlat ökkeş" tipli karakteri hiç beğenmedim.Umarım değiştirirler.Bu ne ya terörist gibi.Oyundan soğutuyo valla.

Halis mulis Türk işte düşünsenize bi Türkün NewYork'u birbirine kattığını manyak olur.

Sabırsızlıkla bekliyoruz...

sen bu adama mı benziyorsun?

bu arada oyun harika görünüyor.maalesef benim pc kaldırmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

grafikler süper olmus.oynayacağımız adamında tipi biraz kayık.tomy vercetti gibi karizması daha gelmedi

Katılıyorum en karizma o adamdı yaa
  • beyler buda gta 4 ün ilk wideolarından biri

http://www.youtube.com/watch?v=vOskZNJJII8
  • gerçekten harika bir oyun ben çok sevdim ve çok gerçekçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

grafikler süper olmus.oynayacağımız adamında tipi biraz kayık.tomy vercetti gibi karizması daha gelmedi

Katılıyorum en karizma o adamdı yaa

Yok hocam bide PSP versiyonunda Gta Libery City Stories de Tony Cipriani var o daha karizma adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnickersS -- 26 Mayıs 2007; 20:31:48 >

• sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • aslında bu oyunu oynayanlar bu oyunu oynarken bi video çekseler güzel olur bakalım oyunun oynanılışına sadece grafik önemli değildir.
  • ben grafikleri beğenmedim siz çok beğenmişsiniz ama önceki gta ları düşünerek güzel diyorsunu yoksa bu oyunun grafikleri güzel değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.