Şimdi Ara

17' Lenso Mono Block 4x100 JANT Pirelli 20545 R17 84V PZero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17" Lenso Mono Block 4x100 JANT & Pirelli 205/45 R17 84V PZero RUNFLAT, Performans lastikleridir dandik lastiklerle karıştırmayın.

iki üründe temiz durumdadır lastiklerin durumu ise ÇOK iyidir neredeyse sıfır gibi uzun süre kullanılabilir.

Jant ve Lastiklerin sıfır fiyatları 2700 TL civarı ben 1100 LİRAYA satacağım. Satma sebebim ise aracım sıfır ve servis bu jantlar takılı iken ön takımda yada süspansiyonda oluşacak bir arızanın garantiden karşılanmayacağını belirtti ve aracın motoru bu jantları kaldıracak kadar güçlü değil. Jantlar şu an aracımda takılıdır satılana kadar kullanmaya devam edceğim.

PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR

SADECE JANTLAR KALDI FİYATI 425 LİRA VE SON FİYATTIR.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-17-lenso-mono-block-4x100-bijon-temiz-jant-takimi-siyah-50951082/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHHarezmi -- 9 Haziran 2011; 19:40:48 >

• HOCAM BAŞTAN KİM TAKTIYSA SENİ UYARMALIYDI...PUNTO YA 17 JANT NERDE GÖRÜLMÜŞ..ARABADA NE ÖN TAKIM BIRAKIR NEDE MOTOR..ARABAYI ÇOK YORAR 17 JANT..BENİM BİLE 1.8 FOCUS UM VAR ONA 15 JANT TAKTIM...BİR AN ÖNCE 15 JANTA DÖN DERİM..YAZIK..KESENE YAZIK HERŞEYDEN ÖNCE..
  • 4 jant 425 lira mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

4 jant 425 lira mı?

Niye şaşırdın ucuz mu geldi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.