Kesinlikle 19 CRT al.Keyfi bambaşka oluyor.Hem görüntü kalitesi çok iyi.3-4 yıl sonra LCD ler görüntü kalitesi bakımından daha iyi olunca alınabilir.İyi de bir ekran filtresi alırsan göz probleminde fazla olmaz.
ÖNCELİKLE BU İKİLEM YÜZÜNDEN BAŞİMİN ÇOK AGIRDIGINI ÇOK ZAMAN KAYBETTİGİMİ ve HALA(belkide bu yüzden)COMPUTER ALAMADIGIMI belirtmek istiyorum[flag]: ---19"CRT -Lcd'ye göre nerdeyse yari yarıya daha ucuz(17"lcd-19"crt)oldugu için 19"crt'lerden F900P(1600*1200 85htz)'yi begendim alcaktım monitörün türkiye'de stokları tükenmiş (12mayis)bende erteledım belki şimdi vardır -CRT düşünürsen f900p yi öneririm 109p den çok daha çekici ve aynı,hatta daha performansli (ASLINDA 19"siyah bi philips ilk tercihimdi ama lanet olsun[rntg] 109b23 109b43 gibi modelleri türkiyeye ithal etmiyorlar) ---17"LCD -F900p'mi bulamayinca lcdlere yöneldim ama hangi oyun tutkununa sorduysam görüntü yenileme performansından memnun degildi ve ayrıca kalite lcdler biraz biraz tuzlucana -lcd'leri pek araştırmış olmasamda sana sony'den sonra ACER ve SAMSUNG'u önerebilirim ---CONCLUSİON: -Janjan'in da belirttigi gibi en dogru kararı ikisini de karşına alıp tes ettikten sonra verebilirsin ------ ------TOPİGİNİN ALTİNİ YAZİYLA DOLDURDUGUM ve (VARSA) GEREKSİZ CÜMLELERDEN ÖTÜRÜ KUSURUMA BAKMA ! ------HADİ KOLAY GELSİN SANA[bye]
aklında bulunsun hiçbir LCD monitör CRT monitörün yerini tutamaz o yüzden 19" CRT tavsiye ederim marka model falan söylemiicem beni aşar [:P]
lcd alacaksan philips 170s4 tavsiye ederim. oyun için de güzel. counter strike ı çok rahat oynadım 170s4 ile
ya alın bir sony görün lcd de oyun nasıl oynanır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme