Şimdi Ara

17 inç Laptop Kullanışlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 15.4 inç bir laptop kullanıyorum yakında değiştiricem yeni bir laptop alıcam marka model herşeye karar verdim ama ekran boyutu konusunda çok kararsızım.Aslında 15.4 inç bana yetiyo ne büyük ne küçük taşımasıda kolay.Ama 17 inç laptopda ne biliyim hem çekici geliyo hemde numerik tuşlarda bulunuyo o yüzden alabilirim.17 inç kullanan varmı kucakta kullanması , taşıması kolay oluyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 7 Temmuz 2010; 1:03:28 >

• Tasimiyacaksaniz evinizin bir kosesinde film izlemek internetde vakit gecirmek yada oyun oynamak icin bire bir.eee kucuk boyutlularlada ayni isi yapmiyormuyuz zaten:) evet ama iste buyuk ekranin farki ve tadi bi baska :) bendd buyuk ekran yanlisiyim.daha onceki laptopumda topu topu iki kere disariyi gordu;) acerin 7 serisi var hocam gordun mu bilmiyorum ama ozellikleri ikede alkisi hak ediyir valla:)
  • Şu anki laptopumdan çok memnunum ama sırf tasarımı için hp pavillion alıcam acer serisini hiç görmedim Laptopu zırt bırt dışarda gezdiren biri değilim arada eşe dosta giderken götürmem gerekiyo onuda taşırım sorun olmaz galiba 17 inç alıcam sağolasın başka yorumu olan yokmu
  • hocam ben kullandım 17 inç onun tadını aldıktan sonra şimdide 17 inç peşindeyim..ağırlık olayına çok takılmak yersiz bence çünkü şu andaki 17 lerle 15 likler arasında 300-400 gr oynuyor yani ne olacak bu kadarcıktan..sonuçta büyük ekran ve yüksek çöz. ve gerçekten güzel
  • 17 inç hakkında daha olumsuz yorum okumadım o zaman 17 inç alıyım bakalım anlattığınız kadar varmıymış Gerçi evde masaüstünde 20 inç monitör var hani çözünürlük açısından beni cezbeden bir şey yok nedense Genede 17 inçi klavyede numerik tuşarı olduğu için daha çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

17 inç hakkında daha olumsuz yorum okumadım o zaman 17 inç alıyım bakalım anlattığınız kadar varmıymış Gerçi evde masaüstünde 20 inç monitör var hani çözünürlük açısından beni cezbeden bir şey yok nedense Genede 17 inçi klavyede numerik tuşarı olduğu için daha çok istiyorum.

hı? numerik tuşlar 15.6 olanlarda da var:DD
  • Ama hp pavillonun 15.4 serisinin hiç birinde numerik tuş yok sadece 17 inç olanında var birde sanırım 15.6 olanlarda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 inch Laptop tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ama hp pavillonun 15.4 serisinin hiç birinde numerik tuş yok sadece 17 inç olanında var birde sanırım 15.6 olanlarda var

sen 17 hp mi alıcaksın?yada şöyle sorayım 17 lik hp varmıki şu anda satışta?benm bildiğim yok yani ondan soruyorum
  • 16'' acer vardı taşırken 10 dakika sonra ağırlığı 2 katına çıkıyordu yorgunluktan ve sıcaktan.
    17'' düşünemiyorum bile.

evde harika olur.
    ama sıklıkla taşınacaksa ve araçta yoksa , yorar biraz bence.
    hatta biraz değil çok yorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Ama hp pavillonun 15.4 serisinin hiç birinde numerik tuş yok sadece 17 inç olanında var birde sanırım 15.6 olanlarda var

sen 17 hp mi alıcaksın?yada şöyle sorayım 17 lik hp varmıki şu anda satışta?benm bildiğim yok yani ondan soruyorum

Sıfır almicam 2. el alıcam zaten hp pavillion dv9000 var 17 inç

@velfecir zırt bırt laptop taşıyan biri değilim ama kucağımda kullanırım 17 inç dizimi ağrıtırmı ondan tırsıyorum biraz.
  • bence kucaktaki ağırlığı birazda ısısıyla alakalı.
    yani 16'' beni ağırlık olarak rahatsız etmiyordu kucağımda iken.
    ama çok ısınıyordu ve ısısı rahatsız ediyordu.birazcıkta ağır olunca çekilmez oluyordu.
    yoksa kucağında öyle aman aman ağırlık yapacağını zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 7 Temmuz 2010; 16:14:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.