Şimdi Ara

17 '' Hangi Marka,hangi model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 '' Lcd almayı düşünüyorum..Marka olarak Samsung veya LG tercih edicem..

Pc de film izlemiyorum ve oyun oynamıyorum..Tepki süresi,kontrast oranı gibi konularda seçimim ne yönde olmalı sizce..Ayrıca Dvi girişiyle ilgili bi bilgimde yok benim için gerekli mi değil mi onuda bilmiyorum..

Aklımdaki modeller şunlar..

Samsung 732N 700:1 5 ms 363 YTL Görünüşü itiariyle en çok istediğim model bu..

Samsung 740BF 700:1 2 ms Dvi girişi 350 YTL

LG L1760TR-BF 3000:1 2 ms Dvi Girişi 400 YTL Dinamik kontrast oranı ne kadar güven verici ?

Siz hangisini önerirdiniz?

• Kartında dvi çıkışı varsa dijital bağlantı ve daha iyi görüntü için dvi bağlantı yapılabilen monitör tercih et. yukarıda yazdığın modellerden bence 740BF modeli tercih edilebilir.
  • Oyun oynamadığım için onboard VGA kullanıcam..

Biostar TA690G veya Asus M2A-VM anakart alıcam..Bunlarda varmı DVı bağlantısı bilmiyorum varsa monitörüde DVI lı alırım..
  • asusta dvi var
  • DVI olan bi monitör tercih ederim o zaman..Görüntü çok fark edermi analog bağlantıya göre?

Biostar da bağlantılarda 1*DVI yazıyo sanırım ondada var..
  • bazıları etmez diyor

ama bana göre ediyor

analog görüntü sanki daha bulanık ve renkler çok soluk
  • Aklıma şimdide Samsung 931 BW soktular nette satış fiyatı 380 flnmış sanırım..Çok şık duuryo monitör ama herkes farklı bi görüş yazmış..

Kafam iyice karıştı..tepki süreleri bi yandan Dvi bi yandan şimdide bide wide çıktı başıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD SİZCE NASIL BİR MARKA ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer oyun oynamayacak ve film de seyretmeyecekseniz tepki süresine bakmanıza gerek yok. dikkat etmeniz gereken hususlar;

+ alacağınız markanın ölü pixel garantisi var mı
    + dvi destekliyor mu
    + gerçek kontrast oranı kaç (oyun ya da film olmayacağından dinamik önemli değil sizin için)
    + parlaklık derecesi ve parlaklık panele eşit yayılıyor mu (mümkünse alacağınız yerde beyaz ekran açıp test edin)

eğer grafik/tasarım ile uğraşıyorsanız seçiminiz 16.7 milyon renk destekleyen samsung 770p olmalı, maalesef alternatifi yok. diğer 17 inç monitörlerin panel kalitesi 770p den çok uzak. ama sadece ofis uygulamaları ve internet için kullanacaksanız 760bf yeterli olacaktır, masaüstü parlaklığı en ideal lcd'lerden birisi. lg 1760tr, 400ytl yi geçtiği ve oyun da oynamayacağınız için sizin için pahalı ve gereksiz olacaktır.

kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelstroke -- 18 Ekim 2007; 7:32:08 >
  • Samsung 732N alıcam gibi dvi olmasada olur diyolar..
  • görünüşü 732n'in iyi olabilir, ancak 740bf çok daha iyi bir monitör. ama siz zaten oyun amaçlı kullanmayacağınız için 732n de işinizi görecektir. ama 740bf'den daha fazla para 732n'e verilmez. bilemiyorum fiyatları nereden aldınız ancak 732n, nt mağazalarında 336ytl;

http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=19741

732n'e 363ytl verilmez, dikkatli olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.