Şimdi Ara

17 gunde kimyada 7 net artar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru baslikta beyler bayanlar. Kimyadan ort 19 yapiyorum. Hedef 26. 17 gunde yapmak mumkun mu? Tavsiyeniz var mi?
    Konu eksigi yok gibi ama az soru cozdugumden tam olarak yapamiyorum. Ozellikle kcc ka kb ve organik kismi. Zaten en baba konularda bunlar. Bir yandan mat geoya agirlik vereyim diyorum diger yandan da organiktrn soru cozmek istiyorum ama ikisi bir arada olmuyor. Ne yapmaliyim? Yol gosterecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende kçç ka kb de sorun yaşıyorum soru çözmek lazım galiba konu oturmuyor yoksa organik içinde iyi bir tekrar soru çözüp son haftada tekrar yaparsan dediğin gibi konu eksiğin yoksa yaparsın bence
  • 17 günde kimya baştan bile biter, organikten fasikül çöz mümkünse, kçç ka kb falan anca 1 soru geliyor bütün her şeyde ustalşırsan bakarsın zaten olasılık gibi konu kçç ne kadar çalışsan da yapamayacağın soru çıkabilir , kimyanın en zor konusu
  • Eğer organik yapamıyorsan konuyu çalışıp bol soru çözersen çok fena artar netlerin
    Eğer genel olarak denge tepkimelerini yapamıyorsan yine çalışıp arttırabilirsin
    Ama organik çok fena arttırıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainicorn

Eğer organik yapamıyorsan konuyu çalışıp bol soru çözersen çok fena artar netlerin
    Eğer genel olarak denge tepkimelerini yapamıyorsan yine çalışıp arttırabilirsin
    Ama organik çok fena arttırıyor yani

Son 1 hafta calismak ise yarar mi? Bu aralar mata yuklenmeyi dusunuyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: Decline Dumbell Press

17 günde kimya baştan bile biter, organikten fasikül çöz mümkünse, kçç ka kb falan anca 1 soru geliyor bütün her şeyde ustalşırsan bakarsın zaten olasılık gibi konu kçç ne kadar çalışsan da yapamayacağın soru çıkabilir , kimyanın en zor konusu

Capdan calistim hala tamamini yapamiyorum. 9 sorudan 4 5 i gidiyor. ;(( Bitirmek icin bitirdim. Simdi pismanligini yasiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirdepocu -- 1 Haziran 2017; 0:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz020

bende kçç ka kb de sorun yaşıyorum soru çözmek lazım galiba konu oturmuyor yoksa organik içinde iyi bir tekrar soru çözüp son haftada tekrar yaparsan dediğin gibi konu eksiğin yoksa yaparsın bence

Organikte agirlikli olarak tekrar mi yapayim yoksa soru mu cozeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÇAP LA DENEMELERDEKİ PARALEL DEĞİL ÇÜNKÜ ÇAP ÇOĞU ŞEYİ ALMIYOR MÜFREDATTA YOK DİYE AMA KESİN KALDIRILMAYAN BAZI YERLER VAR GALİBA BENİM ANLADIĞIM ÖZEL DERS HOCAM ANLATMIŞTI şahsen sana tavsiyem küçük kimya not defterleri falan oluyor onlarda organiğin önemli kısımlarını soru gelen kısımlarını anlatırlar oralardan bakabilirsin. Ama organikten geçen yıl mesela sorular aşırı basit bir bak zaten kimyadan fazla zorlamıyor arkadaş demiş sayısal konular ka kb onlar biraz daha zor
    palme varsa mesela adlandırmadan 1 er test çöz unutmuşmusun bak adlandırma fix zaten tepkime denklemleri vs varya onları çöz yani alkinlerin tepkimeleri eldeleri atıyorum bunları çöz sana çok bir şey kaybettirmez 1 deneme atsan matta 2 saat eksik konuna baksan 1,5 saat kimya organik ayırsan 10 günde zaten sen onu bitirirsin dediğim şekilde 4-5 netin artar hem moral olarak depolarsın son haftada kç ka kb bir tekrar soru çözersin deneme atarsın 15-20 tane gerisi sınav anına bağlı ama bence o 20 25 olur hacı fizik biyolojin iyiyse kimyayı halledersin vakit ayırırsan

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Son haftaya sıkıştırma mümkünse
  • www.bizimkimyamiz.com sınavları efsane iyi
  • Bu sene mezunum. Geçen sene sınava bir ay kala kimyadan 5-10 net yapıyordum. Bir ay boyunca sıkı bir şekilde çalışıp sınavda 25.5 net yaptım. Sınavın da kolay sorulması bu neti yapmam da etkili oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Zaferin organik fasikülünü tavsiye ederim hocam, çok güzel öğretiyor özellikle sayısal soruları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.