Şimdi Ara

17 GUNCEL ANTIVIRUS KARSILASTIRMASI (NOD32,KASPERSKY,BITDEFENDER,NORTON ve MCAFEE DAHIL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kaspersky gerçekten çok iyi bi antivir bnce..adamlar çok uğraşıyo ve pc mi 100lerce virüsten temizleyebilen tek program..tabi bazı antivir'lerde iii ama ne bilim seviyorum işte bunu aşk bi nevi
  • Yaw ben panda antivirus titanium 2007 kullanıorum ama listede adı bile yok yaw.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheGate

    bir virüsü bilgisayarınıza bulaşmadanmı engellemesi iyi.yoksa bulaştıktan sonra bulunmasımı???????????
    virüs imzasına göre bilinenen virüsleri yakalayanlar virüs bulaştıktan sonra virüs yakalar ama bilinmeyenler bilgisayara bulaşmadan engeller.hangisi daaa iyi???????



    biri nod32 den mi bahsetti

    İstediğin özellik od32 de mevcut threat sense erken uyarı sistemi ve heuristik özelliği ile makinanı kasmadan en az sistem kaynaklarını kullanarak sistemini korur ayrıntılı bilgi için forumda arama yap
  • valla ben lisanstı crackti sıkılmış avira kurmuştum.test sonuçlarına görede iyi bir yerdeymiş.sygate personal firewall ile sistem kaynaklarını kullanma ve false alarm açısından mükemmel ikili diyebilirim....
  • avirayi kurdumbende .bakalim simdilik iyi gidiyoruz
  • listede eger yoksa o program,yapimcisi istemedigi icinmis
  • Antivir 'den sasmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinaden -- 8 Nisan 2007; 13:56:12 >
  • antivir artık avira oldu...
  • Yapılan testler ve tecrübem gösterdi ki Nod32 kullanarak doğru bir tercih yapmışım. Burada bu tercihimin ne kadar doğru olduğunu gördüm.
  • nod32 7.ci siradalarda arkadasim.sen guvenmeye dewam :)
  • AntiVir'e oldukça şaşırdım doğrusu, uzun bir süre AntiVir personal edition kullanmıştım ve güveniyordum ama diğer ücretli sürümlerin arkasında kalır diye düşünüyordum. Helal olsun. Bu arada MS testi geçememiş. Bu adamların yaptığı AV'ye bile güvenemeyeceksen her hafta yayınladıkları Windows güncellemelerine nasıl güveneceğiz bilemiyorum?
  • microsoftun iyi yaptigi birseyi gorursen banada soyle :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jincx

    nod32 7.ci siradalarda arkadasim.sen guvenmeye dewam :)

    Anlaşılan aynı yere bakmıyoruz. Benim için önemli olan aşağıdaki testtir.
     17 GUNCEL ANTIVIRUS KARSILASTIRMASI (NOD32,KASPERSKY,BITDEFENDER,NORTON ve MCAFEE DAHIL)


    Ayrıca bu testi yapan kişilerin en iyi antivirüs olarak Nod32'yi seçtiklerini hatırlatmak isterim.
    Tabiiki ingilizce biliyorsanız alttaki yazıyı okuyarak, yukarıda bahsedilen testleri yapanların Nod32'yi neden en iyi antivirüs olarak seçtiklerini öğrenirsiniz. Sizde birşeyler öğrendikten sonra daha objektif bir ortamda tartışabiliriz.
    http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/summary2006.pdf




  • Ne olursa olsun kasperskyden vageçemem,alıştım artık :-)
  • verdigin link eski kardesim 2006 kasimi.Ben ayni sitenin daha guncel (2007 subat) testini verdim.nod32 yerlerde gozukuyo


    tabi istedigine inanmakta ozgursun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 9 Nisan 2007; 0:53:19 >
  • ARKADASLAR BENDE SYMANTEC VAR SON SUURM NORTONLA ORTAK YAPIM KARAR VEREMIYORUM DHA II AMA SANKI AVAST DHA CABUK VIRUS YAKALIYOR SIZCE NE YAPMALIYIM AVAST MI SYMANTECMI ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jincx

    verdigin link eski kardesim 2006 kasimi.Ben ayni sitenin daha guncel (2007 subat) testini verdim.nod32 yerlerde gozukuyo

    tabi istedigine inanmakta ozgursun :)

    Siz olayın ufak bir kısmını görüyorsunuz. Asıl bakılması gereken teste bakmıyorsunuz. Testlerin hepsini gözönüne alarak değerlendiren ve bahsettiğimiz bu testleri yapan insanlara göre en iyi antivirüs Nod32'dir. Bundan sonra artık olay bitmiştir, tartışılacak birşey kalmıyor, biz burda neyi tartışıyoruz anlamıyorum?. Testi yapanlar en iyisi Nod32 diyor, artık daha ne olsun.

    2006 Kasım ayı eski tarih demişsiniz. 2006 kasım'dan bu yana ne değişti söylermisiniz? Kaspersky veya Nod32'de anormal gelişmelermi oldu? Kendinizi kandırmayın. Ortaçağdan bahsetmiyoruz, alt tarafı 5-6 ay öncesinden bahsediyoruz. Neresi eski? Sanki değişen çok şey oldu da. Ama siz kendinizi kandırmak istiyorsanız elbette o sizin bileceğiniz iş ama burda başkaları kandırmaya uğraşmayın. Üstünden 5-6 ay geçmiş ÇOK ESKİ bilgilere bakmayın siz.

    2006 senesinde en iyi antivirüs olarak Nod32 dediler, 2005'de de en iyi antivirüs Nod32 idi, 2004 senesinde de en iyi antivirüs yine Nod32 idi. Eğer amacınız Kaspersky'ı övmek ise yanlış bir site seçmişsiniz. Çünkü o sitede senelerdir en iyi antivirüs hep Nod32 çıkmıştır. Siteyi iyi inceleyin. Ben Kaspersky fanatiği olsaydım bu sitenin testlerini bu foruma koymazdım. Buhttp://www.av-comparatives.org/ test sitesi aslında Nod32 fanatiklerinin işine gelir. Testi yapan Avusturyalılar, Nod32'nin anavatanı ise Slovakya. Yani testi yapanlar ile Nod32'ciler birbirine komşu ve birbirlerini çok tutuyorlar. Haritadan Avusturyanın başkenti Viyana ile Slovakyanın başkenti Bratislava'nın ne kadar yakın olduğuna iyice bir bakın. Sonuç olarakhttp://www.av-comparatives.org/ sitesi için her zaman en iyi antivirüs Nod32'dir. Çünkü bu siteyi eskiden beri takip ederim.

    Herkes istediği antivirüsü kullansın. Birbirimize saygılı olalım. Olayı kişiselleştirmeyelim. Sadece doğru bilgi verelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eGeeFe -- 9 Nisan 2007; 10:49:37 >




  • arkadasim neden anlamamakta israr ediyorsun anlamiyorum.werdigin test eski.Ayni sitenin daha guncel testinde nod32 daha kotu
  • Kardeşim parti tutar gibi antivirus tutuyorsunuz,Nod32 efasenesi bitti artık anlayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.