Şimdi Ara

17 ağustosta yaşanan mucizevi olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1999 İzmit depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta. Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez; ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar

1. O gece bayanın birisi, doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.

2. Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıkları da insanı hayretler içerisinde bırakıyor: "Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum. Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı."

3. Enkazdan 4 gün sonra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk: "Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana su da yemek de verdi."

4. Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş. Bunu bizzat gören bir arkadaşım vardı. Söylediğine göre deniz ortadan ikiye ayrıldı içinden ateş fışkırdı ve çok büyük bir aydınlıkla deniz geri kapandı. Birkaç saniye bekledikten sonra deprem başladı

5. O gece yıldızlar bir başkaydı.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim. Hiç o kadar yıldızı bir arada yeryüzüne o kadar yakın görmemiştim hiç elektrik olmamasına rağmen her yeri fazlasıyla aydınlatıyordu.
    https://gizliilimler.tr.gg/17-Agustos-Depreminin-%26%23350%3Ba%26%23351%3B%26%23305%3Brt%26%23305%3Bc%26%23305%3B-Olaylar%26%23305%3B.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xd
  • Her şey ben doğduktan saatler sonra başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin kesin

• He yav kesin bilgi mi yayalım mı?
  • Evliyalar şehri diye boşuna demiyorlar.
  • Bunun adı deprem travması. Şiddetli deprem yaşayanların beyinlerinde bu tip anılar oluşabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaka maka bunlara cidden inananlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

O gece thor bana selam verdi cekicimi dunyaya vurdum dedi

Bu daha inandirici geliyor

• Tanrı deprem veriyor, ölüler kalkıp Tanrıya yalvarıyor ne olur yapma diye, te ellam ya. Sana mı soracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Tanrı deprem veriyor, ölüler kalkıp Tanrıya yalvarıyor ne olur yapma diye, te ellam ya. Sana mı soracak

Sen çok yanlış gelmişsin
  • ve hiç bi kamera bunları çekmedi :D
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    O değil de neden ölüler uyanıyor dünyadaki insanların duası tutmuyor ama ölülerin tutuyor. sanki ölüler daha kutsal bir şey.
  • Bunlari 15 temmuz gecesi icin anlatanlarda olmustu ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim favoriye aldığım konu vardı bununla ilgili.

Merak eden okuyabilir.

https://forum.donanimhaber.com/17-agustos-depremi-efsaneleri--55089738

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 12 Haziran 2017; 19:57:34 >
  • O gece yurtdisinda cok yildiz vardı. Bunu hatırlıyorum bizzat. Cati katinda mangal yakmistik. Ustelik hava boyle bir kizil gibiydi gunes batimi ve sonrası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.