Şimdi Ara

17-18 binlik otomatik? corsa1.4&astra1.6? (linkler içeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-titiz-bir-emekliden-320013481/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tam-otomatik-klimali-1.4-16-valf-gls-325215914/detay/

arkadaşlar hangisini almalıyım sizce? parca fiyatı, piyasası, sorunsuzluğu durumlarını düşünülürse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremar -- 12 Ağustos 2016; 9:57:37 >

• Corsa 1.4 swing 60bg
    1.4 gls 16valf 90 bg bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Corsa 1.4 swing 60bg
    1.4 gls 16valf 90 bg bakın

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tam-otomatik-klimali-1.4-16-valf-gls-325215914/detay bunun gibi mi? gls pek yok piyasada zaten. 16 valf sadece gls demi var?
  • Aynen hocam, hem otomatik hem 8v 60bg arac çekilmez. Gls bulamazsanız Poloya yönelin en azından motor daha güçlü.

• Corsa olsun ama 90 beygirlik gls olanından. 16 sene (99-2015) gls corsa kullandım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Corsa olsun ama 90 beygirlik gls olanından. 16 sene (99-2015) gls corsa kullandım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Üstteki linkteki araç sizce nasıl? Ben Polo ya daha yakın gibiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunsuzluk ve parça maliyeti ve yakıt olarak corsa alınır,diğer tüm şeyler için polo alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

Corsa olsun ama 90 beygirlik gls olanından. 16 sene (99-2015) gls corsa kullandım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Araç pek temiz kullanılmış gibi gelmedi. Torpidonun altındaki kapak falan kırılmış. Ayrıca 98 ve sonrası alırsanız yeni tip direksiyonla geliyor güncellenmiş model. Polo hakkında bilgim yok karşılaştırma yapamam ancak corsayı kesinlikle öneririm. Yılına göre çok sağlam ve keyifli bir araç. 16 sene sıfır masrafla bindik.
  • quote:

quote:

quote:

Araç pek temiz kullanılmış gibi gelmedi. Torpidonun altındaki kapak falan kırılmış. Ayrıca 98 ve sonrası alırsanız yeni tip direksiyonla geliyor güncellenmiş model. Polo hakkında bilgim yok karşılaştırma yapamam ancak corsayı kesinlikle öneririm. Yılına göre çok sağlam ve keyifli bir araç. 16 sene sıfır masrafla bindik.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-titiz-bir-emekliden-320013481/detay/ peki aynı paraya 10 beygir daha fazla, içi daha geniş gls astra almak daha mantıklı oağil mi? bu araçlar nasıl sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

sorunsuzluk ve parça maliyeti ve yakıt olarak corsa alınır,diğer tüm şeyler için polo alınır.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tam-otomatik-klimali-1.4-16-valf-gls-325215914/detay/

peki astra?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

sorunsuzluk ve parça maliyeti ve yakıt olarak corsa alınır,diğer tüm şeyler için polo alınır.

peki astra?

model yılı fazla eski olmadığı sürece astra bunlar arasındaki en iyi seçenek zaten.

• quote:

Maşallah. Aynı arabayı o kadar süre sıkılmadan usanmadan nasıl kullandınız

• işarkdaşımda 98 astra var eski aracı 2002 206 idi yeni kullandığı araba eski olmasına rağmen çok daha keyifli gidişi duruşu hızlanması daha güvenli diyo.
    ilk baktığımız araç corsa idi ilk arabası olacağından ufak düşünüyordu arabaya baktık içimiz hiç sinmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası

quote:

Maşallah. Aynı arabayı o kadar süre sıkılmadan usanmadan nasıl kullandınız

Aslında araç babamın aracıydı. Babam hiç araba meraklısı değildir. A noktasından B noktasına gitmek için kullanır. Araba da hiç arıza vermediğinden severek kullandı. Kilometresi dolmadığı için 4 sene yağ değiştirmediğini bilirim En sonunda ben ehliyet alıp babama iyice baskı yaptıktan sonra değiştirip yenisini aldı. Yoksa o aracı en az 10 yıl daha kullanırdı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-titiz-bir-emekliden-320013481/detay/ peki aynı paraya 10 beygir daha fazla, içi daha geniş gls astra almak daha mantıklı oağil mi? bu araçlar nasıl sizce?

Kullanmadım ama eğer içinize sindiyse üst sınıf bir araç kalite ve konfor yönünden her türlü daha iyidir.

• Hocam geçende bi abimiz almış 97 model Euro Civic 1.6 iLs otomatik 18.000e. İnanın araba gerçekten seri ve güzel yani o paralara corsadan kat kat iyidir. İsterseniz inceleyebilirsiniz memnun kalacağınıza inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: usezer11

Hocam geçende bi abimiz almış 97 model Euro Civic 1.6 iLs otomatik 18.000e. İnanın araba gerçekten seri ve güzel yani o paralara corsadan kat kat iyidir. İsterseniz inceleyebilirsiniz memnun kalacağınıza inanıyorum.

hocam ankarada sadece bu var. biz daha küçük ebatlarda bir şey düşünüyoruz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bak-karar-ver-328234103/detay

nasıl sizce? astra daha iyi gibi geldi bana

• Geçenlerde 1.4 otomatik Corsa'ya bindim. Kaç beygir bilmiyorum ama 80'de 2500 devir çeviriyor. 3 kişiydik ve kilolu sayılmayız, hızlanmaları 1.4'e göre çok kötü gelmedi bana. 80'de 2500 devir çeviriyor ama yine de bağırıyormuş gibi geliyor motor. Otomatik şanzıman vites geçişlerini pek hissettirmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Geçenlerde 1.4 otomatik Corsa'ya bindim. Kaç beygir bilmiyorum ama 80'de 2500 devir çeviriyor. 3 kişiydik ve kilolu sayılmayız, hızlanmaları 1.4'e göre çok kötü gelmedi bana. 80'de 2500 devir çeviriyor ama yine de bağırıyormuş gibi geliyor motor. Otomatik şanzıman vites geçişlerini pek hissettirmedi bana

1.4 lerin de çoğu 8 valf ve düşük beygirli hocam
  • Hocam benim bahsettiğim Euro civic. Abinin aldığı beyaz renkti yani Euro civic ben ilk defa bindim gerçekten şanzımanı felan çok güçlüydü ve eminim ki corsadan felan 2 boy daha seridir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.