Şimdi Ara

16mb Ekran kartiyla oynayabilecegim oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben kendi bilgisayarimi ablama vermek zorunda kaldim onunkisi calindigi icin ve suan 2000 senesinde aldigimiz bilgisayar bana kaldi :)

16mb ekran karti ve 196mb ram var :)

Soldier of fortune guzel bi oyun mesela bunda oynamak icin Nba 2000 ve fifa 2000de tamam sims var ?

Eeeee baska ne var hemen indireyim diyorum need for speed 2de var :) baska ?

Gulmeyin Lutfen miladi biraz ama :)

• Gülmek saçma olurdu zaten.

Starcraft
  • Mario
  • dediğin tarihlerdeki veya önceki oyunların hemen hemn hepsini oynarsın bu kadar basit sorunun cevabı. tabi windows 98 kurki oyunlar düzgün çalışsın.
  • ben p2 400,64mb ram ve 16mb ekran kartı ile half life ve ek paketlerini,sof'u,fifa 2001'i,nfs4'ü ve nfs porsche'u oynuyordum.haaa dur aklıma geldi sen en iyisi unreal tournament oyna en iyisi o..
  • mario yakisir yada cm1
  • Little Big adventure 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum crysis'i bekle derim,şaka bi yana return the casttle wolfenstein olabilir,32mb'lik tnt2 kartında oynamıştım o oyunu heralde
  • Doom 3 bütün kartlarda çalışabiliyormuş (Vodoo 3dfx bile)
    Hatta bunu dh'de vermişlerdi,ama oyun demek için 1000 dh üyesi gerek
  • Fallout 1-2
    Diablo 1-2
    Planescape Torment
    Baldur's Gate
    Neverwinter Nights

Bunlarda benim tavsiyelerim
  • duke nukem fln oynasan.anca
  • Wolfenstein Oynayabilirsin
  • diablo 2 oynayabilirsin.ben 4mb ekran kartında oynuyordum.
  • diablo
  • baldurs gate
    icewind dale
    diablo
    starcraft
  • Warcraft III e çok benzeyen 16mb ekran kartı önerisi olan 98 yılında ilk aldığım oyundur.

Dark Planet...

Dene pişman olmazsın.Bağımlı olursun
  • çok güzel oyunlar var aslında hatta şimdi bazı oyunlarda olmayan atmosferlerde o oyunlarda vardı

diablo 2, starcraft, need for speed 3, eski fifa serileri nba serileri vs...
  • herkese tesekkurler
  • Cm 03-04 oyna acayip sarıyor.
  • Mehmet dostum driver Parallel Lines fatihgur6@hotmail.com bu oyunu acamıyorum iki gündür yardimci olurmusun bir parça lazımmıs acmak icin bulamiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.