Şimdi Ara

165/70 R13 HANGİ MARKA ALMALIYIM? >>>>ALINDI<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 165/70 R13 ölçülerinde 4 adet lastiğe ihtiyacım var, aracımın lastikleri ömrünü tamamladı diyebilirim. hepsini değiştirmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz, güvendiğiniz tavsiye etmek istediğiniz markaları yazarsanız sevinirim. istanbul anadolu yakasıda ikamet ediyorum Ataşehir deyim. Lastikleri, kartal veya bostancı oto sanayi civarından alabilirim. önerilere açığım.

    Forumu araştırdım çoğunluk olarak michelin energy serisi tavsiye ediliyor. good year diyenlerde çoğunlukta. Şuan aracımda lassa marka lastikler takılı ama değişmenin vakti geldi. Ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 7 Şubat 2011; 14:22:07 >



  • Ailemizin diğer aracı olan clio symbol de 2008 yılının 10. yılında üretilmiş olan ve yaklaşık 2 yıldır kullandığımız michelin energy var (energy saver değil) genel anlamda iyi bir lastik olmadığı kanaatindeyim, kalkışlarda çok patiye düşüyor ve virajlarda fazla esneme yapıyor, tavsiye etmiyorum...
  • Lastiklerim çok fazla yıprandığı için değişimi önceye alarak cumartesi günü lastik tercihimi michelin energy saver dan yana kullandım. Aracımda da çelik jant olduğu için ölçüyü 175/70 R13 e yükselttim. Genel anlamda memnunum, %90 asfalt yolda kullanacağım ve aracımda ABS yok, bu sebeple ıslak zemin performansı iyi bir lastik seçmek istedim. 4 lastik aldığım için 1 yıl yol yardım hediye verildi. Aracımdan çıkan lastikler de önler 8 yıl arkalar 10 yıllıktı. lassa lastikler bu anlamda uzun süre dayanabildi diyebilirim. Buna karşın yüzey yıpranması oldukça fazlaydı ve yol tutuşu çok zayıflamıştı. Michelin i ilk kez kullanıyorum inşallah beni üzmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.