Şimdi Ara

1639TL Otesi Yok! Iphone5 siyah/beyaz - A1429 - 013 seri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A1429 model
    013 seri
    Beyaz 1639TL -SELBAL nick'li arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun
    Siyah 1649TL -ihsanburakcam nick'li arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun
    Ikisi birden 3250TL
    Elden teslim veya şehir dışına önce ödeme, sonra kargo.

Takas yapamam kusura bakmayin.
    Ilandaki fiyat guzel bir fiyattir, daha fazla indirim talep etmeyin lutfen.

Ilgilenen numarasini pm atsin konusalim. Artik isyerinin internetini sahsi amaclar icin kullanmiyorum, bu nedenle hizli cevap veremeyebilirim, talep sirasina gore degerlendirilecektir merak etmeyin. Kimsenin hakkini yemem Allah'in izni ile.

Detaylar :
    Sattığım ürün A1429 model numaralıdır (aldığım yerde A1428 ile arasında 150TL fark vardı.. AT&T, Verizon, Sprint vs... değildir, LTE 4G desteklidir. Amerika versiyonu alanlar 3G'den oteye gecemezken siz ucacaksiniz.) Iphone5, jelatini açılmamış durumdadir.

İstanbul içi elden teslimat yapılabilir. İstanbul dışına para havale/EFT yapıldıktan sonra gönderebilirim. Kargoya güveniyorsanız bana güven ile ilgili bir sıkıntı yaşamayın, daha önce peşin para ile işlemler yaptım. Allah'ın izni ile kimse ile sıkıntı yaşamadım. (Ancak kargo konusunda da paketi güzelce yapıp, yolda hasara uğraşamayacak şekilde saracağımdan da emin olabilirsiniz tabi.). Kargo ücreti alıcıya aittir. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz. Hepsiyle tek tek konuşabilirsiniz. Kimseye en ufak bir yamuğum olmamıştır..

Hayırlı günler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 12 Aralık 2012; 8:29:55 >

• A1429 nedir, niye pahalı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

A1429 nedir, niye pahalı acaba ?

A1428 model'de 4G desteklenmiyor. Şu anda Turkcell'in 4G konusunda testleri tamamladığını düşünürsek kısa bir süre sonra bu teknoloji kullanımda olacak ve Iphone5 gibi ileri teknoloji ürünü bir cihazı insanlar 4G ile kullanmak isteyecektir diye düşünüyorum. Ayrıca AT&T, Verizone falan gibi olanlar sim kilitli oluyor ama ona çok takılmıyorum, o bir şekilde kırılacaktır bugün yarın. Ancak donanım desteği olmadıktan sonra 4G'ye bağlanılamıyacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

A1428 model'de 4G desteklenmiyor. Şu anda Turkcell'in 4G konusunda testleri tamamladığını düşünürsek kısa bir süre sonra bu teknoloji kullanımda olacak ve Iphone5 gibi ileri teknoloji ürünü bir cihazı insanlar 4G ile kullanmak isteyecektir diye düşünüyorum. Ayrıca AT&T, Verizone falan gibi olanlar sim kilitli oluyor ama ona çok takılmıyorum, o bir şekilde kırılacaktır bugün yarın. Ancak donanım desteği olmadıktan sonra 4G'ye bağlanılamıyacağı kesin.

Avrupa' da satılıp da 4G desteklemeyen oluyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef onu bilemiyorum arkadaşım, şimdi çıkar öyle bir şey sana yalan söylemiş olurum. Kutunun arkasında model numarası vardır, A1428 olmayacak, A1429 olacak. Dikkat etmen gereken şey bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef onu bilemiyorum arkadaşım, şimdi çıkar öyle bir şey sana yalan söylemiş olurum. Kutunun arkasında model numarası vardır, A1428 olmayacak, A1429 olacak. Dikkat etmen gereken şey bu.

Cihaz hangi ülkenin acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaz hangi ülkenin acaba?

Mobilden cevap yazdigim icin screenshot atamiyorum ancak apple'dan kontrol edildiginde garantisi gozukmektedir(bu sekilde alinan cihazlara bilkom garanti vermiyor sanirim. Ama EU ulkelerinde gecerlidir) Cihazi Dubai'den aldim ancak Dubai'ye Avrupa girislidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 6 Aralık 2012; 8:46:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Amerikan telefonlar $700 = 1250 TL burada 1600 - 1700 e satılıyor normal...

Avrupa telefonlar €700 = 1600 TL zaten alış fiyatı, siz 150 lira karla mı satıyorsunuz ? Hemde arada komisyoncu varken, önce dubaide biri almış bir miktar kar etmiş size satmış, sizde burda satıyorsunuz...

Bana bu işte bi yanlışlık var gibi geliyor.

Edit: mesaji yanlis anlamisim sabah sabah :)
    Arkadasim ben urunu 1600'den de fazlaya aldim. Kredi kartimin odeme tarihi yaklasti, o yuzden Fiyat kirdim.

Fiyatim uygun diyorum anlatamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 29 Kasım 2012; 7:27:47 >
  • PM atıldı fakat geri dönülmüyor!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit296

PM atıldı fakat geri dönülmüyor!!!

Hocam daha yarim saat once pm atmissin yaa :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit296

PM atıldı fakat geri dönülmüyor!!!

Hocam daha yarim saat once pm atmissin yaa :)

Hocam sorun şurda ben saat 5'ten beri forumdayım size PM yolladım siz okudunuz sonra cevap verilmedi 15 dk sonra çıktınız forumdan ben de onun için yazdım...(fakat sonra geri dönüldü)
  • Allah Allah, enteresan gercekten. Mesajin gelis saati 8:02 ve okuduktan bir sure sonra sonra cevapladim (arada en fazla 15-20 dakika oynar, evde oldugum icin bazen cocuk yuzunden yazamiyorum).

Sunu soyliyim ilanim ciddidir, urunler elimdedir. Bazilari gibi piyasayi dusurmek icin bos ilan acmiyorum. Hic bir mesaji da cevapsiz birakmam, 1000TL'ye ver deyip dalga bile geciyor olsa cevabi atilacaktir.

• quote:

Allah Allah, enteresan gercekten. Mesajin gelis saati 8:02 ve okuduktan bir sure sonra sonra cevapladim (arada en fazla 15-20 dakika oynar, evde oldugum icin bazen cocuk yuzunden yazamiyorum).

Sunu soyliyim ilanim ciddidir, urunler elimdedir. Bazilari gibi piyasayi dusurmek icin bos ilan acmiyorum. Hic bir mesaji da cevapsiz birakmam, 1000TL'ye ver deyip dalga bile geciyor olsa cevabi atilacaktir.

Cevap geldi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit296 -- 4 Aralık 2012; 20:59:06 >
  • Bir adet pm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Amerikan telefonlar $700 = 1250 TL burada 1600 - 1700 e satılıyor normal...

Avrupa telefonlar €700 = 1600 TL zaten alış fiyatı, siz 150 lira karla mı satıyorsunuz ? Hemde arada komisyoncu varken, önce dubaide biri almış bir miktar kar etmiş size satmış, sizde burda satıyorsunuz...

Bana bu işte bi yanlışlık var gibi geliyor.

Edit: mesaji yanlis anlamisim sabah sabah :)
    Arkadasim ben urunu 1600'den de fazlaya aldim. Kredi kartimin odeme tarihi yaklasti, o yuzden Fiyat kirdim.

Fiyatim uygun diyorum anlatamiyorum

bencede fiyat şuan için uygun

• Beyazi almak icin pm attim kisa surede donus yaparsaniz sevinirim

• Siyah için PM
  • PM
  • Pm'leri cevapladim. Mobilden yazdigim icin kisa oluyor kusura bakmayin.

Numara verenleri de sirayla arayacagim.

Oglen arasi bitiyor, bir sonraki kontrolum cay molasinda olacak Allah'in izniyle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.