Şimdi Ara

1629 TL Philips 27' 276E8VJSB/00 5ms HDMI+ Display 4K 10bit IPS Monitör (İnce Çerçeve) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Direkt 10 bit olması daha iyi. Her panelde aynı şeyi yapıyorlar. 6 bit'lık TN panelleri FRC ile 8 bit yapıp satıyorlar. Doğal 8 bit kadar olmasa da kaliteyi arttıran bir uygulama. Ben sadece başlıkta 10 bit olarak belirtilince almak isteyenlerin bilmesinde yarar gördüğüm için paylaştım. Yani monitör kötüdür alınmaz demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Görüntü beni 1080p 24" monitörde bile bariz şekilde rahatsız ederken 27" nasıl olur düşünemiyorum. Artık bu saatten sonra 1080p monitör alınmamalı en az 2k monitör alınmalı bence.
    Aynı şekilde 60hz de oyunlarda çok rahatsızlık veriyor. 144hz olmalı en az oyun için, sadece rekabetçi oyunlar için değil her türlü oyun için gerekli. 4k 60hz monitör veya 1080p 144hz almak yerine tercih edilmesi gereken en ideal monitör 2k 144hz'dir.
    2- 3 gram olduğunu nerden biliyosun? Hangi oyunda kaç fps alıyorum nerden biliyosun da gene boş boş konuşuyosun.
    3- 15 yıllık diyip dota 2'yi mi eziyosun?
    İlk önce okuma ve anlamayı öğren, git bakalım geriye ne yazmışım da sen ne cevap vermişsin ona bi bak,
    kapasiteni zorla. Yoksa boş yaşayığ boş gidiceksin.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.