Şimdi Ara

162 kdan 161 kdaki yere girme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtimalim kaçtır salim ünsala kalırsa 146 kdaki bi yere bile girebiliyorum doğrumu o adamın dedikleri

• Kimse Türkiye geneli tercih eğilimini 1000 kişi aralıkla bilemez. Girme ihtimaliniz var ama kendinize bir B planı daha yapın hocam.
  • Tam 1 yıldır şu foruma girmiyordum bugün nostalji yapayım dedim senin konuna kısmetmiş uzun aradan sonra yazmak.

Selçuk inşaat mühendisliği 1. Öğretim 2 sene önce 60 binlerdeydi kuzenim geçen sene 70 71 binle ilk sıraya onu yazdı 2. Sıraya 2. Öğretim yazdi. 2. Ogretim banko artık diye beklerken 1. Öğretimde okuyor suan. 40 100 bin arasında bile böyle oynayabiliyorken daha aşağılarda daha fazla oynar kardeşim.

Sen acele etmeden güzel güzel tercihlerini sırala ama her zaman bir tane banko olsun (bankodan kastım 162 binde isen 175 180 binde bir yer mesela) zira rastgele yazılınca sonuçları görüp gözyaşı döken ben okumayacam diyen çok kişi gördük. Ama üst sıralara sürpriz den başlayarak gelmesi olası yerleri yazmaya başla. İyi bir üni iyi bir şehir çok önemli ama istediğin mesleği yapman en önemlisi.

Hakkınizda hayırlı olsun kardeşlerim üniversitenin amaç değil araç olduğunu unutmamanız dileği ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hooly -- 12 Temmuz 2017; 19:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.