Şimdi Ara

1600 Tl ye kadar telefon önerin ACİLL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ben daha önce Galaxy s2 kullandım

Yeni Alacağım Telefonla yaptıklarım (aradığım özellikler)

~oyun performansının yüksek olması

~Orta Seviye Fotoğrafçılık

~pil ömrü Şarj Süresi

~ İnternet hızı

vb. Windows phone dışında her marka olabilir Lütfen yardımcı olun

• Lg G2 32 gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardımedenyokmu

Beyler Ben daha önce Galaxy s2 kullandım

Yeni Alacağım Telefonla yaptıklarım (aradığım özellikler)

~oyun performansının yüksek olması

~Orta Seviye Fotoğrafçılık

~pil ömrü Şarj Süresi

~ İnternet hızı

vb. Windows phone dışında her marka olabilir Lütfen yardımcı olun

xperia z1c,nexus 5
  • Z1 c derdim de s2 den sonra ekran ufak gelir diye yazmadım. Evet nexus5 te bir seçenek atlamışım.

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    G2de ısınma sorunu varmış ondan dolayı g2 yi seçmeyeceğim önerilerininz için tşk yeni öneriler gelirse sevinirim birde z1 c vs nexus 5 sizce @0z0z
  • G2 o butcenin saydiginiz ozelliklere en uygun cihazidir,ayrica batarya ve kamera icin nexus kesinlikle tercih edilmemeli derim,G2 dede 4 aylik kullanimimda diger cihazlardan oyle ahim sahim farkli bir isi problemi yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 30 Haziran 2014; 2:17:46 >
  • Beyler iyi hoş deöişsinizde (teknosada) z1 compact 1800

lg g2 (32 gb ) 1539 tl

ve g2de ısınma problemi varmı çok önemli (bir arkadaşım dedi 40 dereceye kadar ısınıyormuş doğrumu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben yaklaşık yarım saat clas oynasam (g2) çok ısınırmı
  • oyun oynayacaksan ısınır tabi su telefonla oyun oynayanları anlamıyorum bi türlü bilgisayar dururken ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda ısınma 37 derece ve sonrası baya sinir bozucu oluyor ve bu seviyeye ancak oyun ve play'den indirme yaparak ulasabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el iphone 5s
  • Nexus 5 diyorum mükemmel oyun performansı var

Kamerası 8 mp ama ois oldugundan cok daha guzel cekiyor

Pii 2300 mAh fakat anroid L ile gayet iyi seviyelere gelmiş 1 gün çok rahat çıkar

İnternet hızı iPhone 5s'den iyi incelemesi youtube'da mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: yardımedenyokmu

Ben yaklaşık yarım saat clas oynasam (g2) çok ısınırmı

Evet

• bende biraz bekleyip g3 ün 16 gb versiyonunu alabileceğinizi söyleyeyim şuan 1700 civarına buluyor biraz bütçeyi arttırarak yada bekleyip bir fırsat yakalayarak 1600'e almak mümkün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımedenyokmu kullanıcısına yanıt
    lg g2 32 gb öneririm. birde ısınmaya pek takılma. alacağın her telefon oyun oynarken ısınacaktır. alternatif olarak nexus 5, sony xperia z1 compact ve sony xperia z1 öneririm. ancak z1 ile z1c hala bütçenin üstünde. (dışardaki mağazlarda. internette çok daha uyguna var.) nexus 5 de iyidir. ancak g2 ye göre daha düşük kamera ve oyun performansı var. z1 compact mı nexus 5 mi demişsin. su geçirmez, malzeme kalitei iyi, kamerası çok iyi, oyun performansında muhteşem olan, her türlü donanım olarak yüksek olan, sony arayüzlü bir telefon istersen z1 compact, güncellemeleri ilk ben alayım, çok çok hızlı ve akıcı olsun, yüksek donanıma sahip olsun, oyunları harika şekilde oynatsın, kamerası orta düzeyden yüksek olsun, saf android olsun, arayüzü sade olsun, uzun ömürlü olsun, internet vs çok çok hızlı olsun, ucuz olsun dersende nexus 5.
  • GM elite diyorum başkada birşey demiyorum arama paranida boşa harcama

• Beyler ben şimdi Gm discovery elite ve LG G2 arasında kararsız kaldım ne diyosunuz ve lg g2 kitkat dan sonra çok şikayet var ne yapmalıyım
  • 5 aydir g2 kullanmıyorum esas 4.4 ile super oldu,diger yandan isinin performansa bi olumsuz etkisi yok,xaten snapdragon800 cipsetli telefonlarin hepsi 40 derece civarina ulasiyor agir oyunlarda,bu acidan bir anormallik yok zaten.Elite ile G2 kiyasi bana gore lada samara ile bmw kiyasi gibi olur.

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    1700 tl WTF!! 2000 tl cnm 16 gb
  • LG G2 32 GB öneriririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.