Şimdi Ara

1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer ki böyle bir şey olursa ötv oranları büyük ihtimal 0-1300 cc arası %45, 1300-1600 cc arası %60........gibi olur.....
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w.antilles

    Eğer ki böyle bir şey olursa ötv oranları büyük ihtimal 0-1300 cc arası %45, 1300-1600 cc arası %60........gibi olur.....

    renault, hyundai gibi türkiye'de üretim yapan firmaların yerinde olsam böyle bir saçmalık yaparlarsa yemin ederim fabrikaları kapatırım.

    araç çıplak fiyatı 25.000 euro'nun üstünde ise ekstra %15 ötv alınır falan deseler bari. hadi onun bir mantığı olur. lan 10.000 euroluk megane'nin suçu ne.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Ekim 2014; 19:39:30 >
    _____________________________
  • ingiliz bakan yeni vergi yok demişti.nerden çıktı bu.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

    bkz. Stockholm Sendromu.

    10 seneden fazla makarna, ekmek yiye yiye beyinsiz oldu bu millet, genleri, genetiği iyice bozuldu.

    Bana kalsa bütün o varoşları, bunların oy aldığı o pislik mahalleleri -içlerinde eğitimli ve gelecek vadedenleri ayıklayıp- kalanını yakarım. Bütün pislik oralarda. Hırsızlık, kap kaççılık, kadın ticareti, uyuşturucu, aklına gelecek bütün pislikler buralardan türüyor. Sen hiç tinercinin ileride iyi bir insan olacağına ihtimal veriyor musun? Veya düzgün bir semtte oturup düzgün aile eğitimi almış bir adamın kap kaç yaptığını gördün mü? Düzgün semtteki memur, çalışan dürüst vatandaş vergisini, elektriğini tam öder, kenar mahalledeki kaçak elektrik kullanır.

    Sen bir çocuk yaparken, nasıl iyi eğitirim, nasıl ülkesine iyi bir insan yetiştiririm diye düşünürken, bunlar böcek gibi türer, 5 çocuk yapar, sen azınlık olursun. Sonra yukarıdaki kısır döngü tekrar başlar.

    Ancak istisnai durumlarda bu tezi çürütecek sapkınlıklar olabilir, onlar da Cem Garipoğlu, O.J. Simpson gibi sapıklar.

    O yüzden bir ülkedeki medeniyetin ne aşamada olduğunu anlamak için, en alt tabakaya bakılır. Eğitim bile bir yere kadar, Adamın okumakta gözü yok ki. Kısa yoldan cukka derdinde. Sosyal bir devlet olsak neyse, halkına, vatandaşına doğru yolu gösteren, ona sahip çıkan. Bizde tam tersi.

    Bir de bunların üzerine Orta çağ dinci zihniyet eklenince, sonuç meydanda. Zaten Müslüman geçinen ülkelerin reputasyonu ortada, biz de gittikçe onlara benzemeye başladık. Şimdi bir de bunların üstüne Suriyeliler eklendi. Bilmem kaç milyon. Saatli bomba gibi memleket.

    Fazla elitist bir yazı oldu, isteyen eksi verebilir, benim 36 yılda edindiğim hayat tecrübesinde gördüğüm gerçekler bunlar.

    Ayrıca, en azından lise bitirmeyen adama oy kullandırmayacaksın. Zır cahil adamla, hayatını okumaya vermiş adamın memleket yönetiminde eşit söz sahibi olması kadar saçma bir şey yok.

    Ha bir de unutmadan söyleyeyim, bunlar daha iyi günlerimiz.

    Gelde şuanki konjonktürde arabaya 80-90 tl göm.

    Herkes aynı tereddütte zaten. Hepimiz dar bir boğazdan geçiyoruz.

    Aman bekleyelim, aman belki düzelir diye diye hayatımızdan yıllar geçiyor. Millet hayatı boyunca bir ev, bir arabaya çalışıyor. Onu bile çok görüyor bazı şeref yoksunları.

    Aman alma , ben binecem 6 litre zırhlı Mercedes'e, Allah gibi hepinizin üstünden bakacam, bak korumalarım bile özel araca biner, senin neyine, sen 5 vakit namazını eksik etme, şükret.
    _____________________________
    "Let me issue and control a Nation's money and I care not who writes its laws"
    Amschel Bauer Mayer Rothschild





  • yok ebesinin damı

    fakşr akpliler gelsin hani akonomi iyiydi fed paraları çekmeye başlayınca sişzin hükümetin kanlanan biti üstüne tuzlu su dökülmüşe döndü
    _____________________________
    ALLES WAR DIE SEKTE/ÇARE SANSAR SALVO
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci


    forumca hepimizin 1500cc bmw i8 aldığımızı duyan devlet hemen harekete geçmiş

     1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR


    Aynen...
    _____________________________
    *TEMET NOSCE*




  • Yine bu vakte kadar iyi bile durdular, bize müstehak ne diyelim...
    _____________________________
    *TEMET NOSCE*
  • İkinci el 1.6 lara da gelecek mi vergi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

    Şu bakan çcocukları yada bizim Bilo Borusan-Doğuş vb. şirketlere ortak olsada mücevherde zamanında olduğu gibi araçlarada %0 vergi gelse..
    Şu haberide paylaşalım..
    quote:

    BAŞBAKAN Davutoğlu geçen hafta kamuda israf yaşandığını ve kiralık araçlara üst sınır konulmasını istedi. Ancak Meclis bu uyarıya rağmen sıfır modelleriyle yenileyeceği kiralık araçları daha bir lüks sınıftan almaya karar verdi. Bu karar Meclis’in makam aracı giderini de ikiye katlayıp 3.9 milyon liraya çıkaracak.




    aslında bu makam arabalarının mtv si kaskosu trafik sigortası kullanıcıları tarafından ödenmesi gerekir.sonuçta özel işlerindede sürekli altlarında.bakalım o zaman bizlere 1.6 motoru çok görenler 2000-3000 motorlu araçlara binebileceklermi
    _____________________________




  • Konuya önce "hamd olsun!" diyerek başlayalım.

    Konu açıldığından beri okuyorum değerli arkadaşlarım, her birinizin kendisine göre doğru olduğunu düşündüğü bir takım düşünceleri var. Her biriniz hem doğru, hem yanlışsınız bence.

    "Kedi eniğini yiyeceği zaman fareye benzetirmiş." diye bir atasözü vardır, mutlaka biliyorsunuz.

    Lafı fazla uzatmaya gerek yok, bak burada hapırsak da, köpürsek de bunu yapacaklar (eğer haberin doğruluk payı varsa.) Ve siz, gıkınızı bile çıkartamayacaksınız çünkü siz gıkınızı çıkarttığınızda zaten onların tepkisinden önce karşınızda size başından tepkili bir güruh göreceksiniz.

    Şimdi söyle olacak: Ek vergiler gelecek, bu hökümet bu yanlış politikaları sebebiyle bir zaman sonra halk tarafından eleştirilecek; sonra bir halk adamı çıkacak bu vergilerin yanlışından, ek kaynaklardan bahsedecek ve seçilecek; seçildikten sonra bu vergilerden başka kalem olmadığı için her şey kaldığı yerden devam edecek.

    Kısa bir fıkrada, bir siyasi vatandaşlara diyor ki: "Onu seçmeyin beni seçin, çünkü benim küpümün dolmasına az kaldı, onun ki daha boş."
    _____________________________




  • Yetmez ama evet. Donuna kadar alsınlar milletin nasıl olsa herkes hayatından memnun. Honda PCX ile hayatımızı devam ettiririz artık
    _____________________________
  • Bu haber, daralan otomotiv sektörünü yılın son aylarında canlandırmak için çıkarılmış bilinçli yapılan haberde olabilir.
    İnsanlar vergi artacak zam gelmeden alalım mantığı güdebilir.
    _____________________________
    BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR.

    ''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • Hedef 2023 geldiğinde sanırım artık biz Türkiyede Taş Devri'ndekine benzer araçlara bineceğiz. Motorsuz ve ayaklarımızla sürdüğümüz. Tabi bunun iyi bir yanı bu şekilde yerli araç üretebiliriz sanırısam... birçokda yerli aracımız olur böylece :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spark73 -- 16 Ekim 2014; 22:04:56 >
    _____________________________
    2014 Mercedes C180 Fascination //// 2017 Toyota C-HR 1.2
  • 1.6 motora binmenin lüks olduğu türkiye, yeni türkiye. Durmak yok devam
    _____________________________
  • Golf Comfortline
    1.2 TSI 105hp : 4.9lt/100km , CO2: 114g/km, 58.600TL
    1.6 TDI 105hp : 3.8lt/100km, CO2: 99g/km, 73.500TL

    Üretici dizeli daha pahalıya satmak isteyebilir, dizel in ar-ge si, üretimi benzinliden daha pahalı olabilir. Ama devletin yapması gereken dizel aracı olabildiğince benzinli fiyatına çekmektir, ki zaten de genelde bu şekildedir dünyada/avrupa'da. Ama burda, .... neyse...

    Yıllık vergiyi de unutmayalım, 1.2 TSI 480TL, 1.6 TDI 700TL.
    _____________________________
  • Bundan 10 sene önce şu anki maaşımın 1/3'ünü kazanıyordum ve çok rahat şekilde sıfır C sınıfı araç alabilecek güçteydim.
    Şimdi ikinci el bakıyorum ama onlar bile olacak gibi değil.

    Çok iyi yerlere geldik ülkecek.

    Neymişiz, bölgede istikrar abidesiymişiz. Ulan bölgede sağlam ülke mi kaldı. Onlar savaştan terörden yok oldular dibe vurdular da sen ondan dolayı öne çıktın bişey oldun. Lafa bak yaa.
    _____________________________
  • vergi haberleri gelmeye başladı

     1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR
    _____________________________
    Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !


    > > < <
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Erden

    1.6 motora binmenin lüks olduğu türkiye, yeni türkiye. Durmak yok devam

    Aynen devam. Yakında 1.4 motorlar lüks olur herhalde


    Yemin ederim taş devrine geri dönüyoruz. Yakında ulaşımımızı bu tip araçlarla sağlayacağız



     1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 17 Ekim 2014; 9:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    ///




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogameci


    vergi haberleri gelmeye başladı

     1600 cm3 silindir hacminde otomobillere LÜKS TÜKETİM VERGİSİ GELEBİLİR


    adamlar demiş açık açık

    SİZİN PARANIZ BİZİM PARAMIZ, BİZİM PARAMIZ SİZİN PARANIZ
    _____________________________
    Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !


    > > < <
  • _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.