Şimdi Ara

160€'YA 21'' MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen gün dayımlara gittim almanya'ya orada bi bilgisayarcıda 21'inch evet yanlış duymadınız 21'inch monitör gördüm.İçeri girdim ve fiyatı sordum ve inanamayacaksınız tamı tamına 160 € yani 340 350 milyona denk gelio inanılmaz ucuz ve bu ürün istanbulda yok.Gittiğimde üstümde para bulunamadığından alamadım 2 gün sonra tekrar gidiorum ve bol bol resim koyup size göstericem emin olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @@@ZaP@@@ -- 6 Temmuz 2006; 10:11:34 >

• gördüğün monitor hakında biraz daha bilgi versen bizde bir kaç şey söylerdik crt lcd cdt is flatmı vs

açıklarsan daha iyi olur
  • özür dileyerekten unutmuşum onu flat ve arkası baya bi geniş arkadaşlar bu arada firaza teşekkür ediorum bunu sölemeyi unutmuştum
  • iyide ben şu an 22" kullanıyorum. philips...

niye o kadar şaşırdın ki...
  • Abim Benim Konu O değil ben diorum istanbulda bukadar ucuza bul bakalım 21''inch 360'a ama benden tavsiye hiç arama buulamazsın.......
  • Markası neydi peki?
  • sanırım ''Hyrican'' olması lazım ve bu amrka almanya'nın en ünlü markası Ark. Yarın gidiyorum resimlerini göstercem size bol bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @@@ZaP@@@ -- 6 Temmuz 2006; 10:19:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Foruma bugün üye olmuşsun, almanyadan şu fiyata monitör getirecem diyorsun. Almanyanın en ünlü markası diyorsun ama ben böyle bir marka duymadım, zaten böyle bir marka da yok. Ayrıca almanyada ne zamandan beri bilgisayar parçaları +kdv ile satılıyor, sen bizimle kafamı buluyorsun.
    Site yötecileri bu konuyu dikkatle incelemeli.
  • "hayrican" güzel bi markaymış
  • Fazla ciddiye almayın topic sahibini. Espri yapmaya calısmış aklı sıra.
  • Ben dayıma gittim rusya ya orda 24" vardı 100japon yeni+kdv idi markasıda alican dı
  • o değilde almanya ebay'de,
    60-70 euroya 2. el 130 140 euro civarıda sıfır 20 inch üstü crt monitorler zaten var,
    hatta 170 euroya lacie profosyonel monitörlere rastlamak bile mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Ben dayıma gittim rusya ya orda 24" vardı 100japon yeni+kdv idi markasıda alican dı

mauahaahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Ben dayıma gittim rusya ya orda 24" vardı 100japon yeni+kdv idi markasıda alican dı

oda bişe mi ben maybach ımla almanya soakkalarına dolaşırken bir restaurantta duruduk orda yemek fln yerken virtinde bir 31''' ewt doru duydunuz 31'' monitör gördüm üstünde de satılık yazıyordu hemen dedim alacam ben buun markası abashaa die bir marka model palavrha tepki süresi 31ms müthiş bişeydi özelliklede bazı filmleri çok iyi oynatıyormuşş
  • 160€'yi anladıkta eleman bi de +KDV yazmış ya!

Hayrican da iyiymiş
  • vala bizde cidi cidi adamın işi görülsün diye klavye salıyoruz iyimi !
    ne diyeyim hayrican ile sana başarılar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanta

"hayrican" güzel bi markaymış

Arkadaşlar yanlış yazmışım suçmu şimdi bu''hyrican''mış sitesinide veriyimde GENE KENDİ KENDİNİZE BİŞİLER UYDURMAYIN!!!

www.hyrican.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @@@ZaP@@@ -- 6 Temmuz 2006; 10:21:58 >

• Şaka gibi topic... Keşke editlemeseydi efsane olurdu valla
  • En azından arkadaşımızın cidi olduğunu anladık

yanlış yazmak suç değil değil dostum ama yanlış anlaşılmaya müsait bir konu olmuştu

neyse konu daha fazla uzamasın sen o monitorü alıp burayamı getirmeyi düşünüyorsun onun kadar da yol parası cebinden çıkar
    uğraşma bence al burdan bi monitor paşa paşa kulan

Saygılar...
  • TEŞEKKÜR FİRAZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.