Şimdi Ara

160 tane siyah evony 69.49

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni çıkan siyah evony maske arkadaşlar

Diğer eski renkle aynı fiyat, siyah olup meltblow tabakalı maske 100 tanesi 45.99 160 tanesi 69.49

ALDIK DENEDİKyoutube
    YENİ SİYAH EVONY MASKE- KLASİK EVONY VS SİYAH EVONY- EVONY MASKE İNCELEME
    https://www.youtube.com/watch?v=KX5Bax81WTU&feature=youtu.be

160 tane siyah evony 69.49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradbellick -- 24 Mart 2021; 11:18:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tek farkı renk mi.

• Evet hocam tek farkı renk, öncekinin rengi yeşilimsi güzel değildi bu iyi olmuş

• videoyu izlememeiz mi fırsat braddy bellick

• siyah olsa ne olacak kırmızı olsa ne olacak bu iside modaya cevirdiler

• Videoya dislike alacaksin yazık değil mi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır petrol kokusu var diyorlar yorumlarda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yeni çıkan bir maske türkiyede alıp eline fotoğrafını çeken yok bende tanıtmak istedim, şuan 160 tanesi 69.49 stajyer tıp öğrencisi olarak günde 2-3 tane takıyorum, ameliyatta da bundan veriyorlar en iyisi bu yani bu fiyata fırsat bu

• Layk yok
  • fırsat konusu altına tanıtım videonu koyarsan ters sonuç alırsın

• bradbellick B kullanıcısına yanıt
    Ameliyathanede bunu mu veriyolar hdjdjsk merdiven altı ameliyathane herhalde

• bradbellick B kullanıcısına yanıt

Bu kafayla hep stajyer kalırsın

• Evonyde meltblown yoktu ?

• Ameliyathanede verilenler üstten ve alttan bağlamalı ama evony onlarda :) evony de Her zaman meltblow vardı hocam yeni gelen bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradbellick -- 24 Mart 2021; 0:55:43 >
  • evony 'yi metrodan aldım memnun kalmadım. Arkadaş seninki kötü üretime denk gelmiştir dedi kendininkinden verdi ondan da memnun kalmadım. Benimkinden de ona vermiştim seninki bozuk dedi ama onun verdiği de aynı bir farkı yok.

Aşırı büyük evony maskeler. Ufak yüzlerde ne kulak bantları tam geliyor ne ağzı burnu tam kapatıyor. Yanaklarımda boşluk kalıyor zaten oradan gürül gürül hava giriyor, burun teli hiç sıkmıyor gevşiyor. Gözlük ile kullanım diğer maskelerde kötü iken bununla tam bir işkence.

Milletin öve öve bitiremediği evony den zerre memnun kalmadım. Marka düşmanı değilim, malzeme kalitesi güzel, terleme konusunda da iyi bir nebze. Fakat rahatlık konusunda koca bir sıfır. İplerine düğüm atıyorum mecburen bu sefer de çok fazla kısalıyor çünkü lastik gibi gerilmiyor ipleri.

Ve evony inatla bedenli üretmiyor bunları. Hırdavatçılardaki 10 numara eldivenler gibi. İş eldiveni var mı diyorsun bir eldiven veriyor adam içine iki tane el daha girer. Çıkartmışlar birinin yüzü için maske aynı şekilde üretime devam. Bu piyasadakiler Large beden bana göre. Bir de Medium olmalı. Yani uysa çocuk maskesini alacağım da onlar da çok ufak 160 tane siyah evony 69.49 Ortasını üretin şunun ya.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Evet hocam eldivende boy var maske de yok bu da bana tuhaf geliyor ama millet alıştı tek tipe bozmuyorlar bence, bu maskenin en güzel özelliği çok uzun takacaklar için kulağı yormaması bence zaten diğer maskeleri günde 7-8 saat takmak mümkün değil

• hani olm link nerde , urun tanitim yeri mi burasi

• Geçen gün aldım ben bunu ama yüzüme küçük geldi.diger renk normal oluyordu ama siyahinda gramaj azaltan gıda firması gibi olmuş.

• evony yi bi ben sevmedim heralde ,kokudan kullanılmıyor ki🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

10 lu mentollusu satiliyor markette, 4tl. Ben ondan aldim memnun kaldim. 50 li alinca daha pahali oluyo sacma bi sekilde :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.