Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 160 GB SLİM SATILIK PS 3 VE OYUNLAR Satın Al 2 Şubat 2016 18:03 1 1 160 GB SLİM SATILIK PS 3 VE OYUNLAR Arkadaşlar merhaba ps 3 konsolumu satıyorum ps 3 ü 3 yıl önce aldım 1.5 yıldır kullanmıyorum cihaz çok temizdir yanında 5 tane oyun veriyorum artı iki tane joistik ancak bir tane joistikte r2 tusu calısmıyor bilginiz olsun onun dısında her hangi bir sıkıntısı yok hdmı kablosu yoktur fiyat olarak 550 tl dir oyun listesi aşağıda mevcuttur. Oyunlar: -KİLL ZONE 2 -KİLL ZONE 3 -GOD OF WAR 3 -MAFİA 2 -RED FACTİON THE GUERİALLASistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 160 GB SLİM SATILIK PS 3 VE OYUNLAR SATILIK 160 GB SLİM PS 3 VE OYUNLARLA BİRLİKTE