Şimdi Ara

16 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kızın senin için üstünde sadece tişörtü ve külodu varken biftek haşlayıp patates kızartmasını, sonra sen o yemeği yerken senin kucağına oturup oranı buranı öpüp durmasını, sen tokadı yapıştırdıkça utanmadan geri gelmesini, yemeğini yedikten sonra istediğin pozisyona sokup dediğin her şeyi yaptırmayı, yolda bir kız seni kesti diye diğer kıza atar yapmasını, gece canın ne zaman isterse kaldırıp saçından çeke çeke doggy style'da birleşmeyi, paran olmadığı zaman para almayı, sırf kendini sana beğendirmek için türlü türlü jartiyerler alıp saçını boyamasını bunca zaman hissedememiş olmak nasıl bir zavallılıktır?

İntihar et, ciddiyim. Çünkü bu zamana kadar olmadıysa, sonra da olmaz.

Edit: Boşver, kafan rahat, ne işe yarıyor ki, gereksiz masraf falan diyenler olmuş. Bu adamlar kızların gerekli olmadığını düşünüp, beceriksizliklerine bahane bulup psikolojik mastürbasyon yapan adamlar. Zannediyor musun bunların sevgilisi var da böyle konuşuyorlar? Bunlar da bakir ve asosyal, siz de öldürün kendinizi lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 27 Ocak 2015; 17:21:14 >

• sende kendimden bişeyler gördüğümden yazmak istedim bende 114 kiloydum 1.93 boyum 7 ay gibi bir sürede 88 kiloya indim hayat şimdi daha güzel inan bana öyle rahatlayacaksın ki verince kız olayına gelirsek benimde hiç kız arkadaşım olmadı üniversiteye başladım 18 yaşındayım bi eksiklik var tabi ki ama arkadaşlarında söylediği gibi kendini buna şartlama ve güzel şeyler düşün
  • Yaşın daha genç hala şanslısın.
    Büyük ihtimal lisedesindir. Sen sadece sosyal kişilerle takıl. Onların yanında eminim bir sevgili bulursun kendine.
    Nedenini bilmiyorum ama sevgiliyi abartmışsın. Bunun nedeni büyük ihtimal izlediğin diziler veya filmler olabilir. Sana tek tavsiyem işler tahmin ettiğin gibi gitmeyecek.
  • 24 yaşına gireceğim, hayatımda 2 kişi oldu ikisi de 3 günden öteye gitmedi şu an biri var sadece beklemekten başka birşey gelmiyor elimden. 2 senedir bir gün dahi aklımdan çıkmadı. Sana tavsiyem benim gibi geç kalma ben hayatımda sadece bir kez birinin olmasını istiyorum, gönül eğlendirmek isteyen biri olmadım hiç. En azından tecrübe edinirsin sen. Şimdi ben biriyle sevgili olmaya kalksam ne halt edeceğimi bilmiyorum. O iki iliskim de kızları mutlu edemeyeceğimi düşündüğümden bitirdim, onlara yazık olmasın diye.

Edit : Dediğim gibi sakın geç kalma bu konularda. Mesela ben üni. Son sınıftayım çevremdeki kızlara bakıyorum çoğu nişanlı, sözlü vs. Gördüğüm-güzel kızlara bakınca hepsinin parmaklarında yüzük var tabi içim cız ediyor. Adama çok koyuyor böyle olmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe38 -- 27 Ocak 2015; 21:36:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhhh beynim yanıyo bu konulara ya dediğiniz gibi olsa bi dert olmasa bi dert olmayınca daha rahat aynen ama fazla rahat g*te vurur derler lise 2 ye gidiyorum (büyük ihtimal ile bırakıcam) ve 1.5 yıldır kendimi yiyip bitiriyorum pek sosyal değilim insanların arasına girmekten çok çekinirim ve sosyallik fovbisi gibi bişeyim var
  • Okul bırakmak mı ? Resmen hayatını batırıyorsun. Türkiye'de okumadan hiçbir şey yapamazsın. Gerçi okuyup da bir şey yapamayanlar var orası ayrı.
    Neden yiyip bitiriyorsun sevgilin olmadığı için mi yoksa sosyal olamadığın için mi ? Nedenini bilmiyorum. Ama sevgili olmayı çok abartıyorsun. Sanki onlara muhtaçmışssın gibi davranıyorsun. Sen bu şekilde bir kızla sevgili olsan bile ilişkiniz en fazla 1 hafta sürer. Kız seni kullanırsa daha fazlada sürebilir.
    Sosyal olmak o kadarda zor değil. Sadece onlara ayak uydurmaya çalış. Kilon mu fazla zayıfla. Konuşma sorunun mu var bol bol kitap oku. Bu şekilde düzeltmeye çalış. Sosyallik fobisi derken en fazla konuşma kısmından bahsediyorsan kelime dağarcığını genişletmen lazım. Bunun için de bol bol kitap okuman gerek.

Tekrar söylüyorum kızları gözünde büyütme. Onlar da insan. Eminim bir sevgilin olsa ona çok değer verirsin. Hatta kendinden bile fazla. Unutma sen daha değerlisin. Senin bu yaşlarda sevgili değil ders çalışman gerekir. Bu yaşlarda çalışsan ilerde ekmeğini yersin. Eğer şimdi kız peşinde koşarsan emin ol ki hepsi seni unutacak. Aklında sadece şununla bir ilişkim oldu bunla da oldu diye anılar kalacak. Ama kafanı derse verirsen ilerde iyi bir işin ve paran olacak. Hem aileni de mutlu etmiş olacaksın. Ardından zaten o seni beğenmeyen kızlar peşinden koşacak. Dediklerime uy. Bu yaşta alacağın kararlar geleceğin açısından çok önemli. Eğer dediklerimi yapacaksan okuman için birkaç kitap önereceğim.

• Yakında "10 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı" diye başlıklarla da karşılaşırız muhtemelen. Yaş 23.5, benim de olmadı. Olması için çabaladım ama tuhaf biri olduğum için olmadı. Neyse, 30'una kadar yolu var. O süreçte hiç sevgilim olmazsa parayla hallederim bazı şeyleri. (Aşka cinsellik gözüyle baktığım anlaşılmasın ama benim de isteklerim var)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Okul bırakmak mı ? Resmen hayatını batırıyorsun. Türkiye'de okumadan hiçbir şey yapamazsın. Gerçi okuyup da bir şey yapamayanlar var orası ayrı.
    Neden yiyip bitiriyorsun sevgilin olmadığı için mi yoksa sosyal olamadığın için mi ? Nedenini bilmiyorum. Ama sevgili olmayı çok abartıyorsun. Sanki onlara muhtaçmışssın gibi davranıyorsun. Sen bu şekilde bir kızla sevgili olsan bile ilişkiniz en fazla 1 hafta sürer. Kız seni kullanırsa daha fazlada sürebilir.
    Sosyal olmak o kadarda zor değil. Sadece onlara ayak uydurmaya çalış. Kilon mu fazla zayıfla. Konuşma sorunun mu var bol bol kitap oku. Bu şekilde düzeltmeye çalış. Sosyallik fobisi derken en fazla konuşma kısmından bahsediyorsan kelime dağarcığını genişletmen lazım. Bunun için de bol bol kitap okuman gerek.

Tekrar söylüyorum kızları gözünde büyütme. Onlar da insan. Eminim bir sevgilin olsa ona çok değer verirsin. Hatta kendinden bile fazla. Unutma sen daha değerlisin. Senin bu yaşlarda sevgili değil ders çalışman gerekir. Bu yaşlarda çalışsan ilerde ekmeğini yersin. Eğer şimdi kız peşinde koşarsan emin ol ki hepsi seni unutacak. Aklında sadece şununla bir ilişkim oldu bunla da oldu diye anılar kalacak. Ama kafanı derse verirsen ilerde iyi bir işin ve paran olacak. Hem aileni de mutlu etmiş olacaksın. Ardından zaten o seni beğenmeyen kızlar peşinden koşacak. Dediklerime uy. Bu yaşta alacağın kararlar geleceğin açısından çok önemli. Eğer dediklerimi yapacaksan okuman için birkaç kitap önereceğim.

ikisi içinde sosyal ortamlara girince (bazen olmuyo ama) kendimi istemeden çok kasıyorum aman rezil olmayayım aman havalı olayım falan diye (istemsiz olarak) ve sosyal ortamlarda nedense genelde hiç konuşmam konuşucak bişey bulamam karçımdakiler 300 kelime konuşur ben 20 anca kitap olarak ta harry potter tarzı kitapları okumaya bayılırım sarıcı kitap önerirsen sevinirim

• Kendini kasmanın nedeni insanları etkilemek istiyorsun. Özellikle de bir kızın senden etkilenmesini istediğin için yapıyorsun. Konuşamamanın nedeni onları kendinden üstün görmen. Başka bir sebebi olamaz. Harry Potter tarzı kitaplara şuanlık ara ver. Paulo'nun Simyacısı ile başla.
  • benim de olmazdı 17 de bi kızla konuştuydum, 16 dan öncede bi kıza baya uğraştıydım sevgili olsun diye bi öyle olduydu. ama asıl kızlar 17 den sonra başladı benim hele okul bittikden sonra sakallı bıraktım, tarzımı değitirdim olay bitti şimdi kızlar ekliyor faceden tanışmaya çalısıyor olaylar olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 28 Ocak 2015; 17:01:55 >
  • 20 yim benimde olmadı, hayırlı bir eş denk gelir ins.

• benimde 18 yasıma kadar sevgilim olmadı sonra birden olmaya basladı sonu gelmedi sen adım atmazsan olmuyor onu ögrendim 18 yasıma kadar
  • benim mecburiyet hariç iletişim kurmuşluğum bile yok
  • Kimse için değişme bro. Mantıklı düşünürsen gerekli bir şey değil. Sevgilin olması önemli değil birini sevebilmek önemli. Ben sevdiğim zaman sevgiliye ihtiyacım olmayacaktır :)

Platonik aşka biraz bak. İnsanların sandığı gibi karşılıksız sevgi değildir. Zaten karşılıksız sevgi yoktur...

Ayrıca önce kendini sevmelisin başkalarının seni sevmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Kendini kasmanın nedeni insanları etkilemek istiyorsun. Özellikle de bir kızın senden etkilenmesini istediğin için yapıyorsun. Konuşamamanın nedeni onları kendinden üstün görmen. Başka bir sebebi olamaz. Harry Potter tarzı kitaplara şuanlık ara ver. Paulo'nun Simyacısı ile başla.

insanları kendimden üstün görmüyorum tam tersi kendimi onlardan olgun görüyorum bu da sebep olabilir etkileme konusunda haklısın hemde çookkk haklısın bugun arkadaşımın ısrarı ile kuzenimin yanına gittim yanında arkadaşı vardı arkadaşı ara sıra beni kesiyodu gitmeden 10 dakika önce biraz espiriler yaptım kişnercesine güldü kuzenimden numarasını istedim vermedi ama kız benim hakkımda kilolu olmasa çok yakışıklı çocuk demiş ahh bi kilo versem

• Bende kilo alsam diyorum herkesin bir derdi var

• quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

benim de olmazdı 17 de bi kızla konuştuydum, 16 dan öncede bi kıza baya uğraştıydım sevgili olsun diye bi öyle olduydu. ama asıl kızlar 17 den sonra başladı benim hele okul bittikden sonra sakallı bıraktım, tarzımı değitirdim olay bitti şimdi kızlar ekliyor faceden tanışmaya çalısıyor olaylar olaylar

yöntem nedir kardeşim benim de 17 ye girmeme 6 ay kaldı daha doğrusu 17 den gün alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3708045A4 -- 28 Ocak 2015; 23:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smashed

quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

benim de olmazdı 17 de bi kızla konuştuydum, 16 dan öncede bi kıza baya uğraştıydım sevgili olsun diye bi öyle olduydu. ama asıl kızlar 17 den sonra başladı benim hele okul bittikden sonra sakallı bıraktım, tarzımı değitirdim olay bitti şimdi kızlar ekliyor faceden tanışmaya çalısıyor olaylar olaylar

yöntem nedir kardeşim benim de 17 ye girmeme 6 ay kaldı daha doğrusu 17 den gün alıcam

ben saçı ve sakalı değiştirdim ve bunlara biraz da olgunluğum eklenince oldu sanırım ama benim bi huyum vardır bir abim veya bir küçüğüm bi olay yaşadığında ben ordan ders çıkarırım kızlar konusunda olsun sosyal yaşam olsun bu da bana hiç sevgilim olmadığı halde 10 larca olmuş gibi bir bilgi birikimi verdi ve nedensiz bi tercube gibi bişi bu sayade kızlarla aram çok iyi kontrol hep bende aynı anda 3 kızla konuştuğu mu bilirim yakında bi blog açıp tecrube paylaşmayı planlıyorum bakalım tutatrsa içerik girerim burda baya ihtiyaç var sanırım :D

• Kendini diğer insanlardan olgun gören kişi onlardan utanmaz veya çekinmez. Aksine onları ezip durur.
    Numarasını kuzeninden neden istiyorsun ? Burada onca şey yazdık. Hala numara istemeye de utanıyor musun ?
  • Boyun nereye uzun dostum?
    Emin misin çık bi istanbul sokaklarına aynı boydayız ben kendimi kısa hissediyorum saçmalama
    Ayrıca 77-70 olki düzgün bi şekle gir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.