Şimdi Ara

16 Yaşındayım 5 Milyar Var Neler Alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Honda cbf 150 yada yamaha ybr125 al

Honda cbr diyecektin heralde.
    Bence 2bin tl'ye temiz 2.el yamaha rx 115 al motorun sesini duyduktan sonra inmek istemezsin

yoo cbr demek istesem cbr 125 yazardım cbf 150 önerdim?

Hondanın o modelini ilk defa duydum birader yanlış yazdın sandım atarlanma hemen.

• KTM'den cross motorlara bi bak derim. Korunma giysilerinide almayı unutma.
     16 Yaşındayım 5 Milyar Var Neler Alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grant Imahara -- 11 Nisan 2012; 21:36:53 >
  • Haram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

Haram para.

haram olmasa bile (ki haram ama islam anlayışında) insanın emeğini kazanıp harcaması daha onurlu bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

bilyonere 18 yaşından küçükler kayıt olamaz 1 kere

ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA
    ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA
    ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA
    ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA
    ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA
    ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA
    ABİMİN ADIYLAAAAAAAAAAA

• İDDAA HARAM AMA BUNU BİL yinede istedigin gibi harca, borsaya gir.
  • Haram o haram.
  • Milli olmak adına harca o parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Su an borsa çok iyi. 3.06'ya aldığım kağıdı 3.93'e sattım. %30-35 kar.

Vayy napsak kardeş bizde mi borsaya girsek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat Konusunu abarttım sanırım araştırdığımda.

2 Milyara adam gibi motor alırım.
    1.500 TL Ye kadarda güzel bir sıfır Notebook.
    Toplam 3.500 tl. Fakat görünüşte 1.500 TL Kalıyor.O Parayıda büyük ihtimal bankaya yatıracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

5 milyar ile apple ın %1 ni alıp senden sonra ki 70 neslini zengin edebilirsin

Ben 500 milyar versem bana verecekler mi yani apple 8i?

404 Brain Not Found

• Haram falan diyenlerin %80 i kıskandığı için diyor . Bana sorarsan ortada bir emek var sonuçta kaybetme riskini de göze alarak oynuyorsun içinde herhangi bir kuşku olmadan harcamalısın :)

Eğer bu iddaa işinde iyiysen bence 1 milyar kadarını gene orada bırak belki daha üst seviyede paralar kazanabilirsin . 4 milyar her türlü işini görür.
    Ne alacağını bize sorman gereksiz . Neye ihtiyacın var bilemeyiz . Ama dev ekran bir plazma ve konsol alabilirsin üstüne sinema ses sistemi alırsın . Odanın atmosferini değiştirebilirsin
  • milyar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Spear

Öncelikle nasıl 5 milyar yaptın diye soranlar olacak.Aralık ayından beridir Bilyoner.Com'a üyeyim.İlk 2 ay 1 milyar anca vardı.Daha sonra büyük oynamaya başladım 1 ay gibi sürede 5 milyar oldu.Hesap abimin adınaydı ve parayı çekeceğiz.Tabikide komisyonunu alacak.
    Yazında işe girip çalışacam 1-2 milyar ordan gelir.Yaklaşık 6-7 milyarım olacak.
    Bunlardan 2 milyarı çıkarsa net olarak 4500 TL olacak.
    Bunlarla ne alayım ? kendime ait Laptom ve Motorsiklet almayı düşünüyorum.17 Yaşına girer girmez alırım ehliyetini.
    Bunlara 2 milyar gidiyor.Daha ne alayım sizce???

Bence git kendine bikaç kitap al kafanı geliştir paradan 6 sıfırı atalı kaç sene oldu sen hala milyar diyosun yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Haram falan diyenlerin %80 i kıskandığı için diyor . Bana sorarsan ortada bir emek var sonuçta kaybetme riskini de göze alarak oynuyorsun içinde herhangi bir kuşku olmadan harcamalısın :)

Eğer bu iddaa işinde iyiysen bence 1 milyar kadarını gene orada bırak belki daha üst seviyede paralar kazanabilirsin . 4 milyar her türlü işini görür.
    Ne alacağını bize sorman gereksiz . Neye ihtiyacın var bilemeyiz . Ama dev ekran bir plazma ve konsol alabilirsin üstüne sinema ses sistemi alırsın . Odanın atmosferini değiştirebilirsin

Zaten haram diyenleri görmezden geliyorum.Birçok kez kaybettim bende İddaa da fakat Bilyonerde kazandım.
    Bilyonere 100 TL Bırakmayı düşünüyorum.Siteye 10 TL Attığım zamanı hatırlıyorum 5000 TL Oldu.
    100 TL Dursun bakam kaç tl yapacam onu.
    Laptom ve Motora ihtiyacım var şimdilik.
    Dahasını bilemiyorum ne alayım ki size soruyorum o yüzden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Air23Jordan

quote:

Öncelikle nasıl 5 milyar yaptın diye soranlar olacak.Aralık ayından beridir Bilyoner.Com'a üyeyim.İlk 2 ay 1 milyar anca vardı.Daha sonra büyük oynamaya başladım 1 ay gibi sürede 5 milyar oldu.Hesap abimin adınaydı ve parayı çekeceğiz.Tabikide komisyonunu alacak.
    Yazında işe girip çalışacam 1-2 milyar ordan gelir.Yaklaşık 6-7 milyarım olacak.
    Bunlardan 2 milyarı çıkarsa net olarak 4500 TL olacak.
    Bunlarla ne alayım ? kendime ait Laptom ve Motorsiklet almayı düşünüyorum.17 Yaşına girer girmez alırım ehliyetini.
    Bunlara 2 milyar gidiyor.Daha ne alayım sizce???

Bence git kendine bikaç kitap al kafanı geliştir paradan 6 sıfırı atalı kaç sene oldu sen hala milyar diyosun yanlış.

Ahahahaaha
    Sen milyarın ne olduğunu anladınmı ? anladın.Sorun ne peki ???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Haram falan diyenlerin %80 i kıskandığı için diyor . Bana sorarsan ortada bir emek var sonuçta kaybetme riskini de göze alarak oynuyorsun içinde herhangi bir kuşku olmadan harcamalısın :)

Zaten haram diyenleri görmezden geliyorum.Birçok kez kaybettim bende İddaa da fakat Bilyonerde kazandım.
    Bilyonere 100 TL Bırakmayı düşünüyorum.Siteye 10 TL Attığım zamanı hatırlıyorum 5000 TL Oldu.
    100 TL Dursun bakam kaç tl yapacam onu.
    Laptom ve Motora ihtiyacım var şimdilik.
    Dahasını bilemiyorum ne alayım ki size soruyorum o yüzden :)

Eğer bir hayalin falan varsa paranı biriktirmeye çalış. Yurt dışında dil kursu falan ben çok isterdim mesela kenarda bir birikmişim olsa . Hem gezersin hem dil öğrenirsin . Yeni maceralar yaşar i yeni kültürler görebilirsin

• Samsung Galaxy Note al
  • PS Vita al
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

5 milyar ile apple ın %1 ni alıp senden sonra ki 70 neslini zengin edebilirsin

Ben 500 milyar versem bana verecekler mi yani apple 8i?

404 Brain Not Found

7 milyar lira lazım %1 almak için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.