Şimdi Ara

16 yaş için yazın çalışmak .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazın ekran kartı ve monitör almak için çalışmak istiyorum 2 ay . Kfc part time 600 full time 1200 veriyor. Full time alırlarmı 16 yaşı . Nerelerde çalışabilirim ? Yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alamayız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay için seni almazlar, mahalle arası gibi yerlerde çalışacaksın onun için. 16 yaş olayını herkes yapmaz çünkü yasal değil, oranın müdürüne bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: so good

alamayız

Kfc için çar açtın filan ama güzel espri

• quote:

Orijinalden alıntı: qlkn

2 ay için seni almazlar, mahalle arası gibi yerlerde çalışacaksın onun için. 16 yaş olayını herkes yapmaz çünkü yasal değil, oranın müdürüne bağlı.

Tüh be . Bu olayı hesaba katmadım hiç . Teşekkürler yorumunuz için .
    Bu arada güldürdünüz

• Full time çalışma (tabi zorunda değilsen) ben çalıştım bütün bir yaz tatilim heba olmuştu git hayatını yaşa sonra çalışırsın

• 16 yaşında sarı çizmeli memet ağanın yanında saati 2-3 liraya iş bulursun bu ülkede en fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaş üniye başlamak için
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 16 yaşındayken araç kiralamada çalışmıştım ama benim çalıştığım yerin sahibi tanıdıktı tabiki de. Otellerde çalışabilirsin garson veya bellboy olarak. Yada sanayinin yolları taştan diyerek sanayiye gideceksin pek bi para vermezler ama bişeyler öğrenmiş olursun.
  • iddaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

quote:

Orijinalden alıntı: so good

alamayız

Kfc için çar açtın filan ama güzel espri

naemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanayi
  • Kurumsal firmalar 18 yaşından küçük çalıştırmazlar. Tanıdık esnaf , bakkal v.s mahallen de bul bir iş gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Kurumsal firmalar 18 yaşından küçük çalıştırmazlar. Tanıdık esnaf , bakkal v.s mahallen de bul bir iş gir.

Ben devletin binası olan orduevinde 5 ay staj lafı altında it gibi çalıştım hem de 15 yaşımda.
  • gir bi tornacının yanına hem kas yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Kurumsal firmalar 18 yaşından küçük çalıştırmazlar. Tanıdık esnaf , bakkal v.s mahallen de bul bir iş gir.

Ben devletin binası olan orduevinde 5 ay staj lafı altında it gibi çalıştım hem de 15 yaşımda.

Tanıdık yok ise böyle bir şey imkansız. Staj dediğin şey resmi bir şeydir. Gel sen stajyer olarak başla demezler hem de devlet kurumun da hiç demezler.
  • 17 yaşında hem okuyup hem Burger King'de çalışmıştım dershane paramı çıkartmak için. Yaş sınırı 16 idi KFC'de de aynı. Haftada 4 gün gidiyordum 600-700 arası alıyordum. Resmi tatillerde de çağırıyorlardı. Ancak sana tavsiyem başka seçeneklerin varsa eğer onları ele al. Çünkü Mc , Burger , KFC vb. gibi yerlerde inan insanlarla uğraşılmıyor. Stres inanılmaz büyük. Benim çalıştığım yer baya işlek yerdi hafta sonları anam ağlardı. 7 yaşındaki veletten azar işittiğimi bilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Tanıdık yok ise böyle bir şey imkansız. Staj dediğin şey resmi bir şeydir. Gel sen stajyer olarak başla demezler hem de devlet kurumun da hiç demezler.

Otelcilik ve turizm meslek lisesi okuyorsan, bal gibi de olur. Ben çalıştım 5 ay, normal çalışanlardan 200 lira daha az ve haftanın 6 günü günde 9 saat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otelcilik ve turizm meslek lisesi okuyorsan, bal gibi de olur. Ben çalıştım 5 ay, normal çalışanlardan 200 lira daha az ve haftanın 6 günü günde 9 saat.

Lise 4 diyorsan staj adı altında olur diğer türlü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Rabbit

Ben 16 yaşındayken araç kiralamada çalışmıştım ama benim çalıştığım yerin sahibi tanıdıktı tabiki de. Otellerde çalışabilirsin garson veya bellboy olarak. Yada sanayinin yolları taştan diyerek sanayiye gideceksin pek bi para vermezler ama bişeyler öğrenmiş olursun.

Ayda 1 kağıt veriyor sanayi,ama ayaklarının anası ağlıyor tabi :D
  • ben 18'im kısmetse JUDE LAWIN dublörlügünü yapıcam sende benzedigin bir aktörün dublörü olabilirsin.
    bu arada boyum 193

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.