Şimdi Ara

16 yaş çokmu geç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım elim topa alışkın 1.87 boy 80 kiloyum 1 senedir sokak basketbolu oynuyordum ama bu sene çok fezla ilgi sardim son 1 aydir falan çok fazla çalışıyorum ama herkes diyor bu yaştan sonra bişey olmaz falan diyolar ve moralim çok bozuluyor sizcede böylemi çokmu geç yoksa çok çalışırsam bazı şeyleri başarabilirmiyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cevaplayacak yokmu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 da yıldız a.seneye genç b iyi bir kulüpte oynamak için elinin topa yatkın olması yetmez.çünkü orada o boydakiler 1-2 fizikliysen 3 seçmeleride kaçırmışsın bu yazı beklersen çok gecikirsin benim önerim hevesini alman için uzun süre alabileceğin bir kulübe gitmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11numara

    16 da yıldız a.seneye genç b iyi bir kulüpte oynamak için elinin topa yatkın olması yetmez.çünkü orada o boydakiler 1-2 fizikliysen 3 seçmeleride kaçırmışsın bu yazı beklersen çok gecikirsin benim önerim hevesini alman için uzun süre alabileceğin bir kulübe gitmen.

    Balıkesirde olduğum için burda sadece best var Orayada seçilmek için çok calısmam lazım gunluk 2 saat gibi bir süre çalışıyorum sürekli bu yeterli olurmu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz artik sen sokakta basketini oynamaya devam et o seviyelere basketi sevmekle gunde 2 saat calisilmakla gelemezsin bu yastan sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka larını dinleme Nba de oynayan manute bol 18 yaşında başlamış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer aşık da senin yaşlarda başladı ama tabii boy farkı var. ancak çocuk yaşta kavranılmayan fundamental eksiğin olacaktır mutlaka. Sokak basketbolu oynamakla belli düzenler içinde oynamak tamamen farklı şeyler bu arada.
    Moral bozmak gibi olmasın ama senin fizik ve yaşla geç biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ewdewdwe

    Başka larını dinleme Nba de oynayan manute bol 18 yaşında başlamış

    M.Bol un 2.30 boyu vardı ama, öyle birini alıp 7/24 ilgilenirler
  • Hiç zorlama kardeşim benden sana söylemesi
  • Kardeşim ben 9 yaşlarından itibaren basketbol altyapısı almaya başlamış, 3-4 sene içerisinde amatör salon turnuvalarına katılmuş, Orta birden lise sona kadar takım kaptanlıgı da yaptış, 15 yaşında lisanslı oynamaya başlamış ve 18ime gelmeden sporu aile baskısı yüzünden bırakmış 187lik biriyim.. Lisanslıyken 10 maç ard arda hoca yıldızlar (2-3 yaş büyüklerdi ) kadrosuna almayınca ağır depresyona girmiştim. O şerefsiz hocaya inat her maç öncesi idmanımı aksatmadan yapardım, ekstra çalışma bile yapardım- ama o herif hem beni hem abimi basketbola küstürmüştü. Anlayacağın çok zor bu iller, çalışma, azim, sabır ve en önemlisi dışarıdan destek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 29 Ocak 2017; 0:45:6 >
  • Güzel kardeşim basketbolun azda olsa içinden biri olarak sana söyleyebilirim erkekler en geç 11 yaşında basketbola başlar takımda idmanlara çıkar en az haftada 5 gün idman yapar ve 2-3 ay sora maçlara çıkarlar sen çok ama çok geç kalmışsın git bir kulübe konuş bak bakalım sana ne diyecekler ama ücretli bir kulübe gitme ücretli olan yerler para kazanmak için sana ümit verirler.

    Yaşın 13 olsaydı belki bişeyler olabilir tren kaçtı kaçacak derdim ama yaşın olmuş 16 bu saaten sonra bu işi ancak hobi olarak yaparsın amma velakin gerçekten yetenekli kondisyon un çok iyi atışların sana göre çok iyi ise git bir kulübe herşey ortaya çıkar.

    Maça girince sende anlarsın ne olduğunu hangi seviyede olduğunu belkide geç degildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.