Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
60.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

herkes okusun Samsung Ev ekranı samsung telefondan bzim telefonumuza aktarılırken flash komutların hepsini algılayamıyor. mesela volüm kontrolü. bu konu yabancı forumda tartışılıyor ve bi çözümünün olmadığı söyleniyor. cfw ile alakalı değil. boşa samsung hs kullanmayın hem rami öldürüyor hemde şarjı.

• SPB Shell kullanın boşverin gadget homescreen'leri.

spb tayfasına kaç kişi çeksem kardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

SPB Shell kullanın boşverin gadget homescreen'leri.

spb tayfasına kaç kişi çeksem kardır

bi konu açıp gerekli anlatımları yaparsan neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
    çok güzel paylaşım yapıyorsunuz her güncellemesi çıktığında yüklüyorum telefonuma.. ama bu son sürümde v3 de bir sorun var. mp3 player acıkken ses yükseltme tuşları mp3 playeri etkilemiyor telefonun genel sesini azaltıp kısıyor mp3 playerden sesi cogaltıp azaltmak zorunda kalıyoruz yani sağdaki 2 tuş bir işe yaramıyor mp3 playerde. ilgilenirseniz sevinirim.. iyi forumlar

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
    ben sizin bir sucunuz var vs demedim. samsung widget ev ekranında hangi gadget i kullandıysam aynı sorun var. ev ekranı temasını değiştirince calısıyor tuşlar. mp3 calar acıkken veya arka plandayken farketmiyor calısmıyor ses tusları. telefonun genel sesini kısıyor. iyi forumlar.

Yorumu kendinize bırakıyorum.Söylediklerinizi alıntıladım.ilk mesajınızda açıkça samsung widget ev ekranı demiş olsanız,tamam diyeceğim ama direkt olarak CFW sorunlu deyince cevabım da ona göre oldu.ilk mesajı güzelce bir okuyun;widgetlerin hataları ve kararsızlıkları hakkında ayrıntılı bilgi edinin.Kolay gelsin.

genel olarak v3 de bir sorun var dedim. ilk baktıgımda samsung widget den kaynaklandıgını anlıyamadım . ev ekranını temel yaptım mp3 player sorunsuzdu. ama bundan önce yazdım mesajı. ek olarakta ev ekranları CFW nin içinde oldugu için genel olarak öyle söyledim. v3 de sorun var diye belirttim. neyse iyi forumlar. bu kadar sert çıkmanız gereksizdi.

• tm maviay saol
  • SADECE V.3.0 iÇiN ; SAMSUNG WiDGET Ev EKRANı TEMASINA ALT BAR EKLEMEK
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SADECE V.3.0 iÇiN :

Top bat time gadgetini kullanarak Samsung widget ev ekranına alt bar kısmını dışarıdan ekleyebilirsiniz.
    ilk Mesajda verilen bazı gadgetlerde de (alt kısmı boş olan gadgetler) aynı işlemi uygulayabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler :

Aşağıdaki işlemleri yaparken ev ekranı seçiminiz ;samsung widget harici bir ev ekranı olsun.Tercihen Temel Ev ekranını seçin.

1 - samsungtoolbar.mif dosyasını indirin - TIKLA
    2 - C2Z Maker programını indirip Telefonunuza kurun - TIKLA
    3 - C2Z Maker rogramını çalıştırıp generate diyin ve E:\ dizinine oluşan C2Z.RMP dosyasını patches klasörü içine taşıyın.
    4 - indirmiş olduğunuz " samsungtoolbar.mif " dosyasını ==> C:\Resource\apps klasörü içine kopyalayın.
    5 - RomPatcher+ açarak C2Z yamasını aktif ve auto olarak ayarlayın.
    6 - Teli kapatıp açın ; Açılıştan sonra artık Samung wigets Ev ekranını seçebilirsiniz.

Yukarıdaki işlemleri doğru olarak yaptıysanız,aşağıdaki resimde olduğu gibi ;alt bar artık v3.0'da da gözükecek.

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aynı açıklamalar ilk Mesaja da eklendi.

• way be =) eskiden bu özellik sadece samsung hack dosyasında idi. şimdi hepsinde sanırım. Ve fatih abi. Bu kişisel klasöründeki widget klasörü kaldırılmıyor mu ve ayrıca kendim ana menüye klasör ekleyip simge koyabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

way be =) eskiden bu özellik sadece samsung hack dosyasında idi. şimdi hepsinde sanırım. Ve fatih abi. Bu kişisel klasöründeki widget klasörü kaldırılmıyor mu ve ayrıca kendim ana menüye klasör ekleyip simge koyabilir miyim?

Kişiseldeki widget klasörü kaldırılıyor sanırım.Hatta bir tane CFW var galiba (AppleOrangeFruit olabilir - tam emin değilim) daily'de.Ama benim CFW ye uygulamak için tüm ayarları ve dosyaları sil baştan yapmak gerekir.Ana menü derken ?Samsung widgets ana menüsü mü?Bununla ilgili de sanırım ;yine daily'de uğraşıyorlardı.Bir göz gezdir istersen.Ben ev ekranlarına pek yoğunlaşmak istemiyorum,yoksa işin içinden çıkamam.
  • Yok abi ana menü dediğim şu Hacks klasörünün simgesi var ya onun gibi bişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

Yok abi ana menü dediğim şu Hacks klasörünün simgesi var ya onun gibi bişi.

Tabii abicim.Onu yapabilirsin.Ama hem appleshell.XML dosyasına hem de mif dosyalarına hakim olman (hazırlaman) lazım.Ayrıca photoshop ve Adobe Illustrator kullanman gerekecek.oldukça uzun bir süreç gerektiriyor.Ben bir ara denedim ve sıkıldığım için bırakmıştım.
  • :'( yani dosyaları full düzenlemem gerekiyor. beni aşar kalsın bakalım . teşekkürler abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay54

arkadaşım bug olduğunu zannetmiyorum ben şimdi winrar ekledim ve hemen acılıyor.. senin calışmanı dikkatlı baktım winrar'ın exe sini yanlış yazmışsın onun için acılmıyor..''winRAR.exe''bu şekilde yazarsan olur arkadaşım...yani exe leri yazarken x-plore'de yazdığı gibi büyük harf kücük harf yazmak gerekiyor...

krdeş dediğin gibi denedim ama yine olmadı ve ayrıca phone torch ve pocketsensor da olmadı. exe büyük harfini de yazdım. ve sanıyorsam programcılık dilnde yani dosya isimlerinde türkçe karakterler hariç diğerlerinde büyük küçük harf farketmiyor. diğerler de küçük harf. onlar çalışıyor
  • Telefonuma 25 haziran sürümünü yükledim fakat bir sorunum var. Çağrı geldiğinde telefon BAZEN çalmıyor.(sesi çıkmıyor) Bu yüzden gün içinde telefonumda bir çok cevapsız çağrı oluyor. Kurulumda bir hata mı oldu diye düşünerek tekrar yükledim, sonuç aynı. Telefona orjinal yazılımı geri yükleyebiliyor muyuz?
  • yeni firmware yükledikten sonra hard reset attınız mı?
  • Hayır atmadım ama denerim. Orjinal firmware'ye geri dönebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiron2007

Hayır atmadım ama denerim. Orjinal firmware'ye geri dönebiliyor muyuz?

hard formatta orj firmwareye geri dönmez. illaki istiyorsan f@tih abinin untouched hack konusu vardı. HACK dosyalarını orjinalleriyle değiştirmeden o konudaki gibi yüklersen, orjinal olur. ve ayrıca bu telefonda bir özellik var. telefonun ekranı havaya bakarken ters çevirince, sessize alıyor. bilgin olsn belki bundan dolayı olabilir. bu özelliği de ayarlardan hareket sensöründen değiştirebilrsin bide öyle dene
  • quote:

Hayır atmadım ama denerim. Orjinal firmware'ye geri dönebiliyor muyuz?

Dönersin navifirm ile istersen kendi telefonunun son sürüm firmware ini indirir onunla flashlarsın.

Bu arada üstteki arkadaşın dediği doğru sensörler eğer sesi susturmaya ayarlıysa cebinde filan çalmadan susturuyor olabilirsin ayarların hepsine iyice dikkat et.
  • quote:

Telefonuma 25 haziran sürümünü yükledim fakat bir sorunum var. Çağrı geldiğinde telefon BAZEN çalmıyor.(sesi çıkmıyor) Bu yüzden gün içinde telefonumda bir çok cevapsız çağrı oluyor. Kurulumda bir hata mı oldu diye düşünerek tekrar yükledim, sonuç aynı. Telefona orjinal yazılımı geri yükleyebiliyor muyuz?

sorununu ve çözümünü biliyorum. telefon ayarları-sensörler-dokunma(tapping control) den özellikleri kapat. sorunun çözülecektir.

benim ayrı bir sorum var fatih beye. v2.5 firmware yi 1 haftadır kullanıyorum. wlan bağlantısı çok fazla kesiliyor. bu cfw ile ilgilimi yoksa genel bir fw sorunumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden
    benim ayrı bir sorum var fatih beye. v2.5 firmware yi 1 haftadır kullanıyorum. wlan bağlantısı çok fazla kesiliyor. bu cfw ile ilgilimi yoksa genel bir fw sorunumu.

Aynı soru Maxi'de de gelmişti.Oraya yazdıklarım noktasına dokunmadan buraya alıyorum.

quote:

Orijinalden Alıntı: alper_42 göndermiş.
    arkadaşlar sizde de wireleess bağlantısında sık sık kopmalar oluyormu? veya bağlantının sık sık kopmaması için yapılması gereken bi ayar vs. bişey varmı?

Bende wireless bağlantıda problem yok.Stabil yani.Fakat wireless modemin bant ile ilgili bazı ayarlarını gözden geçirmek gerekebilir.benim evdeki modemin wireles ayarlarında frekans sekmesi var.orda şimdi tam hatırlamıyorum ama ; 3-5-7-8-11-13 gibi frekanslar var.11'de çok güzel çalışırken 13 veya 8 e alınca sorun olabiliyor.ayrıca modeme olan uzaklığınız arada duvarların olması ve modemin antenlerinin yönü de telinizin wireless bağlantısını etkileyen sebepler olabilir.

• f@tih abi o wifi sorunu genel v50 yada telefonda var olsa gerek. bazı forumlarda aynı konumdan laptop n97 vs. girerken 5800 girmiyor diyorlar. wlan bağlantısı kesildi yazdıktan sonra tekrar aratınca buluryor kablosuz ağı. ama bu kanalı denerim teşekküler.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.