Şimdi Ara

16 Haziran 24 Haziran Arasi Nasil Calisacaksiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bn cikmis sorular + deneme dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sayısalcı olarak söylüyorum Fizik Kimya Biyoloji derslerinden Fizik 3 Kimya 3 Biyoloji 4 Deneme çözücem . Çözümlü deneme yapamadıklarıma bakıcam böyle bişi yapmayı düşünüyorum şuan mat ağırlıklı uyguluyorum Bu programı.
  • Abi nasıl dayanıyorsunuz... Günde 4 deneme,5 deneme 10 deneme çözsen neyi değiştirebilirsin ki... Amaç pratik kazanıp soruları daha hızlı bir şekilde çözmek mi? Yoksa netine 1-2 doğru daha katmak mı? Beyninizi,zihninizi kalıplaştırmayın bence... O kadar yüklenme bir kaç tane yaprak test çöz mesela..Ara sıra da formüllere bak özet yazdığın yerlerden bişeyler oku.. Etme eyleme.. 4 deneme nedir.. Düşünürken bile daraldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silencebeach

Abi nasıl dayanıyorsunuz... Günde 4 deneme,5 deneme 10 deneme çözsen neyi değiştirebilirsin ki... Amaç pratik kazanıp soruları daha hızlı bir şekilde çözmek mi? Yoksa netine 1-2 doğru daha katmak mı? Beyninizi,zihninizi kalıplaştırmayın bence... O kadar yüklenme bir kaç tane yaprak test çöz mesela..Ara sıra da formüllere bak özet yazdığın yerlerden bişeyler oku.. Etme eyleme.. 4 deneme nedir.. Düşünürken bile daraldım..

valla hic deneme cozmedim ama arkadasin yaptigini yapmayi dusunuyorum cozumlu deneme alip 1 hafta dayanmak lazim son 1 hafta :) ( eger matematik kotu gecerse calismam zaten o hafta)

• edebiyat ezberinedevam. ayrinti kisimlari ezberliyip genel.tekrar yapicam bir de.

cografyaya da bakacagim planladigim birtakim konular var

• eşit ağırlıkçı olarak full coğrafya çalışacağım edebiyatdan deneme çözerek giderim.
  • Sabah akşam edebiyat...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hep 19.07 de saate bakiyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fen denemeleri çözeceğim
  • Biyoloji ezber yaparım fizik kimya soru çözerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.