Şimdi Ara

16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güncelleme dosyasını indirdikten sonra güncellemeden önce yedekledim güncelleme esnasında sıkıntı yaşayanlar için yandexime attım heralde yerelden yükle seçeneğiyle yükleniyor başka yolunu bilen varsa bakar belki işinizi görür.
    link:
    http://yadi.sk/d/ncpRbc-LJvaQY
     16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki 16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki 16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki

• quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

Arkadaşlar güncelleme dosyasını indirdikten sonra güncellemeden önce yedekledim güncelleme esnasında sıkıntı yaşayanlar için yandexime attım heralde yerelden yükle seçeneğiyle yükleniyor başka yolunu bilen varsa bakar belki işinizi görür.
    link:
     16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki 16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki 16 Gb V6566 son güncelleme dosyası linki

dostum benimkinde yeni sürüm görünmüyor neden acaba bir bilgin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

quote:

Arkadaşlar güncelleme dosyasını indirdikten sonra güncellemeden önce yedekledim güncelleme esnasında sıkıntı yaşayanlar için yandexime attım heralde yerelden yükle seçeneğiyle yükleniyor başka yolunu bilen varsa bakar belki işinizi görür.
    link:

dostum benimkinde yeni sürüm görünmüyor neden acaba bir bilgin varmı

yeni sürüm görünmüyor derken daha açıklayıcı olabilirmisin.

• son sürümü yükledim de yayınlanma tarihi 28.02.2014 olarak görünüyordu bu yeni özellikler gelmedi şu bildirim ışığı tema falan sonra teli fabrika ayarlarına geri yükledim düzeldi telefon sağol ilgilendiğin için
  • quote:

son sürümü yükledim de yayınlanma tarihi 28.02.2014 olarak görünüyordu bu yeni özellikler gelmedi şu bildirim ışığı tema falan sonra teli fabrika ayarlarına geri yükledim düzeldi telefon sağol ilgilendiğin için

:) aslında pek bi yeni özellik yok hocam saçma bir güncelleme olmuş artık kitkatı beklicez
  • quote:

quote:

son sürümü yükledim de yayınlanma tarihi 28.02.2014 olarak görünüyordu bu yeni özellikler gelmedi şu bildirim ışığı tema falan sonra teli fabrika ayarlarına geri yükledim düzeldi telefon sağol ilgilendiğin için

:) aslında pek bi yeni özellik yok hocam saçma bir güncelleme olmuş artık kitkatı beklicez

evet işte ne zaman çıkacak kit kat acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.