16 GB FLASH BELLEK SANDİSK KALİTE VE GÜVENCESİYLE TÜRKİYE GARANTİLİ KAÇMAZZZZZZZZZZZ KARGO DAHİL 70TL Yeni Cruzer™ Micro şaşırtıcı derecede küçük boyutuyla bilgisayarın USB portuna takılır. 2GB'tan 16GB'a kadar kapasite serisi olan Cruzer™ Micro ile en önemli dökümanlarınızı, resimlerinizi, müzik ve video kliplerinizi kolayca taşıyabilecek ve USB portla başka bir bilgisayara aktarabileceksiniz. Yen Cruzer™ Micro küçük, taşınabilir ve akıllıdır. Sürgülü mekanizmalarıyla darbe, düşme, çarpma gibi olası durumlara karşı korumalıdırlar ve bu sürgülü koruma USB girişinin zarar görmesini engellemiş oluyor. Cruzer™ Micro, U3 smart™ teknolojisine sahiptir. U3 teknolojisi dosyaları ve yazılımlarınızı USB sürücüsünde taşıyabilme yeteneği sağlıyor. Sahip olduğunuz duvar kağıtlarınızı, tercihlerinizi, favorilerinizi, profillerinizi ve daha fazlasını bir bilgisayarda yapabileceğiniz herşeyi istediğiniz yere götürebileceksiniz. U3 teknolojisi ile dijital evreninizi bir USB sürücü içerisine sığdıracaksınız. Başlıca Özellikler 16 gbkapasite Sürgülü USB konnektörü Parlak amber renkli LED U3 Akıllı Sürücü Aşağıdaki U3 programları yüklenmiştir CruzerSync Senkronizasyon yazılımı SignupShield Şifre Yöneticisi SKYPE "PC''''''''den PC''''''''ye görüntülü konuşma" li>AVAST Antivirus yazılımı Boyutlar: 7.94mm x 20.6mm x 57.15mm (Kalınlık x Genişlik x Uzunluk) Hi-Speed İçin USB 2.0 Portu (Tüm USB 1.1 portlarıyla da uyumludur) Windows 2000, SP4 ve XP* Vista ile uyumludur Windows 2000 ve XP* sertifikalıdır. U3 fonksiyonu desteği sadece Windows 2000 ve XP işletim sistemlerinde vardır. Paket İçeriği Cruzer™ Micro Broşür ve garanti belgesi
İLAN 2.EL YORUMA KAPALIDIR.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Sıfırı 58 tl olan sattıgınız ürün için kargo benden olmak üzere 35 tl verebilirim. saygılarımla.
35 çok oldu 10 lira ver yeter ayrıca senin paran o malı alamaz ilana yazdım 2.el yoruma kapalı diye neden bu ısrar anlamak zor ayrıca kafana göre yorum yapıp kullanılmış ürün falan diyosun nerde yazıyo kullanılmış olduğu sen git o linklerini verdiğin yerden istediğin kadar al.
35 çok oldu 10 lira ver yeter ayrıca senin paran o malı alamaz ilana yazdım 2.el yoruma kapalı diye neden bu ısrar anlamak zor ayrıca kafana göre yorum yapıp kullanılmış ürün falan diyosun nerde yazıyo kullanılmış olduğu sen git o linklerini verdiğin yerden istediğin kadar al.
1-Yorum yapmadım. sadece kurallara uygun bir şekilde sıfırınıon 58 tl oldugunu belirttim ve linklerini verdim. 2- Ben hiç bir ürünü almak için Israr etmedim,etmemde.Ben sıfırı 58 tl olan bu ürün için 35 tl veririm diye teklifimi yazdım. Teklifim uygun degilse "teşekkür ederim.Bu fiattan aşagıya vermeyi düşünmüyorum" dersiniz olur biter. Hayırlı işler dilerim.Saygılarımla.