Şimdi Ara

16 GB 6s satıp 32 GB 6s almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde mevcut 19 ay garantili iphone 6s 16 gb rose gold var.Cihazımda nokta çizik hata yok ve çok memnunum fakat bellek kapasitesi artık yetersiz kalıyor.

Apple sitesinde 6s 32 gb cihazların 2650 tl'ye (havale) satıldığı gördüm.Sizce kendi cihazımı satıp üstüne para koyup 32 gb almak mantıklı mı ? Mevcut cihazımı kaç tl'den satmalıyım ?

Yorumlarınız gerçekten çok değerli fikir veren arkadaşlara teşekkürler.

• ben olsam 7 ye geçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    hocam 7 için tahmini olarak 1.000 tl eklemem gerekiyor ve bu fiyat bana gereksiz geliyor.
  • Bana göre sat kurtul. İp6s veya 7 alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun resmen sifir ayarinda , 10 aylik cihaz olsa falan eyvallah derim de, 16 gb ekstra farka en az 600 tl para vereceksin . senin telefon zaten 2000-2050 tl civarinda eder. bence 50 gb icloud alani al oyle takil. cok gereksiz bi aksiyon olur

• quote:

Orijinalden alıntı: occaut

telefonun resmen sifir ayarinda , 10 aylik cihaz olsa falan eyvallah derim de, 16 gb ekstra farka en az 600 tl para vereceksin . senin telefon zaten 2000-2050 tl civarinda eder. bence 50 gb icloud alani al oyle takil. cok gereksiz bi aksiyon olur

hocam sahibinden fiyatlara baktım da 2400 tl civarında satıldığını gördüm. 2300 falan olsa anlarımda 2000 tl biraz komik geldi açıkcası.
  • _AdreaLisT _ kullanıcısına yanıt
    ozur dilerim. dusunsene sifir 32 gb ligi 2650 olan telefonun , 16 gb lik 2. elini 2400 e satacagina inaniyorsun super bi alisveris.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occaut -- 10 Ekim 2016; 15:43:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 6S PLUS 64 GB
    9 yıl önce açıldı
    [SATILDI] İphone 6S Plus 64 Gb
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sıfır 32liği 2650ye almak varken 2.el 16lığı 2400e kim alır

• dolcia kullanıcısına yanıt
    cok yanlis konusuyorsunuz, 2400 e satan var diyo adam. demek ki piyasasi o. yoksa forum da (kapali kutu sifir) 1 yil tr garantili 2000 tl. ye cihaz oldugu gercegi falan da durumu degistirmiyor

Bende cihazimi 3000₺ koyaym ama onemli olan satilcakmi ilani verirsn 2400₺ ama 1 yil dursa nafile

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    hocam senin cihazi kaca almistin sen ayiptir soylemesi

• 21 ay garantisi kalan 16 GB Gold Renk 6S cihazımı 2200 tl.ye sattım.2400 den ilana vermiştim ve aldığım en yüksek teklif 2200 idi.1 hafta önce sattım.
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    peki hocam satıp ne aldınız? sizce 6s 32 gb almak mantıklı mı
  • 16gb 6s max 1950-2000 oda en iyi ihtimal

Arkadaşım iş gereği Isveç e gitti iphone 7 tax free yi düştüğümüzde pek zarar ettirmiyordu bende satıp parayı hesabına yolladım.16 GB bana yetiyordu dolayısıyla Türkiye den bu cihazı satıp 1000 tl farkla bu işe girismezdim. Gelgelelim 6s 16GB her geçen gün fiyat kaybedecek.Ancak bana 32 gb yeterli diyorsanız ve satmakta kararliysaniz ben 7 alın uzun soluklu kullanın derim. (Bu arada telefon henüz gelmedi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: _AdreaLisT

hocam 7 için tahmini olarak 1.000 tl eklemem gerekiyor ve bu fiyat bana gereksiz geliyor.

hocam bu ülkede telefon ucuz değil ki, keşke başta almasaymışın bence bir müddet daha bekle yinede iphone7 al derim telefonlar ucuz olsa tamam bende 5s 16 gb var gittiği yere kadar kullanırım sonra 7s alacam şahsen sırf hafıza için o fark verilmez, çünkü bu ülkede herşey lüks, lüks olmayan insan hayatı ve aldığın nefes

• 6s 64 ü 2500 e satamıyorum 16 lıgı 2400 diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Soyle bir urunalabilirsiniz hocam.

http://m.n11.com/sandisk-16gb-iphone-ve-ipad-ixpand-usb-flash-bellek-sdix30c-016g-P81626176?cid=604001&gclid=CjwKEAjw-Oy_BRDg4Iqok57a4kcSJADsuDK1b3lDCXLddDQaq4CgLtiSklZq6UTUDYcxeg8Ak_Q3mBoCNc3w_wcB&gclsrc=aw.ds

ben de 16gb 6s plus kullanıcıs olarak buluta para vermektense böyle birşey almayı daha makul buluyorum fakat almışken de 32 64 falan almak lazım. bunları yurtdışından ucuza alabilirmiyiz ya da daha daha ucuza hangi siteden nasıl alabiliriz bilen arkadaşlar yardım

• occaut kullanıcısına yanıt
    1600₺ arti 230₺ pasaport kaydi hocam :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.