Şimdi Ara

16-31 Mart N11.com 500-25 / 1000-50 MaxiPuan kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üyeler, 16 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında, n11.com’dan yapacakları peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişlerinden 25 TL, 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinden ise 50 TL Maxipuan kazanıyor.
    Kampanyaya nasıl katılırım?
    Katılmak için, Maximum Mobil uygulamasındaki “Kampanyalar” bölümünden, ilgili kampanyanın “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza maximum.com.tr/indir adresinden indirebilirsiniz.

Kampanya Maximum Mobil’e özeldir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
    Kampanyaya hangi kartlar dahil?
    Kampanyaya, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli) ve bankamatik kartları dahildir.

Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Ziraat Maximum Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir. Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştireceğiniz işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya hangi kategorilerde geçerli?
    Altın&Gümüş, TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler MaxiPuan kazanımına dahil değildir.
    MaxiPuanlar hesabıma ne zaman yüklenir?
    MaxiPuan’larınız 15 Nisan 2019 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 25 Nisan 2019’dur.
    MaxiPuan’larımı MaxiMil’e çevirebilir miyim?
    Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    Kampanyaya bir kereden fazla katılabilir miyim?
    Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.
    Alışverişimi taksitli yapabilir miyim?
    Ürün gruplarında uygulanacak taksit adetleri 10 Mart 2007 tarihinde 26458 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedir. Yasal düzenleme uyarınca cep telefonu satışlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.
    Kampanya hangi kategoriden yapacağım alışverişlerde geçerli?
    Yatırımlık Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.
    Alışverişimi iptal veya iade edebilir miyim?
    İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
    *n11.com ve İş Bankası kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

bu nasıl olacak
  • Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

bu nasıl olacak
  • 1000 e 50 nedir ya saçmalık

• Temassıza 5-10 kademesi getirdikleri için kartı kapattırdım. Eskiden ne güzel ne kadar yapsan o kadar veriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

1000 e 50 nedir ya saçmalık
    kartla alakalı değil n11 ile alakalı sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11 den bir cacık olmaz artık

• Arkadaşlar ben bkm express 150 tl üzerine 11 tl indirim kullanarak, 500 tl yi gececek sekilde alisveris yaptım, uygulama üzerinden de kampanyaya katılmıştım, daha öncesinde maximum mobil uygulamasında bu tarz alışverış gerçeklestirince harcama hedefine ulastiniz diye bir çubuk çıkardı, şimdi o gözükmüyor. Mevcut harcamayı yapıp şu kadar puan kazandiniz uyarısı çıkan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: natural pathfinder

Arkadaşlar ben bkm express 150 tl üzerine 11 tl indirim kullanarak, 500 tl yi gececek sekilde alisveris yaptım, uygulama üzerinden de kampanyaya katılmıştım, daha öncesinde maximum mobil uygulamasında bu tarz alışverış gerçeklestirince harcama hedefine ulastiniz diye bir çubuk çıkardı, şimdi o gözükmüyor. Mevcut harcamayı yapıp şu kadar puan kazandiniz uyarısı çıkan var mı?
    16-31 Mart N11.com 500-25 / 1000-50 MaxiPuan kampanyası

• Sut ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.