Şimdi Ara

16:10 ve 16:9 Cift Monitor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Chrome'a activex indiriyorum, deneyip bilgi vericem
  • Sanirim bu eklenti sadece explorer uyumlu, cunki bilg.da activex yuklu olmasina ragmen tekrar indirmemi istiyor, tekrar indiriyorum fakat yine gormuyor
    "Please install IE ActiveX: IE_Plugins.exe from CD or download from internet" , tarayicida cikan yazi bu
    Dolayisiyla onerinizi uygulayamadim mesuthaksoy
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasomaniax

Sanirim bu eklenti sadece explorer uyumlu, cunki bilg.da activex yuklu olmasina ragmen tekrar indirmemi istiyor, tekrar indiriyorum fakat yine gormuyor
    "Please install IE ActiveX: IE_Plugins.exe from CD or download from internet" , tarayicida cikan yazi bu
    Dolayisiyla onerinizi uygulayamadim mesuthaksoy

Bu dvr sistemlerin çoğu çin malı oldukları için başka browsera destek vermiyor olabilirler..Ama ben sizin yerinizde olsam bir de mozilla firefox ile denerdim.
    Mozillada dvr görüntülerini izleyebilseniz bile sorunun aşılacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.
  • chrome verir o hatayı. firefoxta denermisin birde
  • ayni dosyayi istiyor o da sonucta ama indireyim bidaha peki
  • yine ayni dosyayi indirdi, dedigim gibi sanirim sadece explorer uyumlu bu bakin "Please install IE ActiveX: IE_Plugins.exe from CD or download from internet" yazisinda IE activex yaziyor?
  • o zaman internet exploreri güncellemeyi deneyin yada silip tekrar yükleyin dicem ama aynı hatayı vereceğinden şüphem yok.
  • Sistem nasıl çalışıyor?internet explorera bir ip girerek mi izliyorsunuz tüm kameraları?Daha önceden pcye kurulmuş bir client yazılımı falan var mı dvr sistemin?
    yoksa tüm yaptığınız,
    ip adresine girdiğinizde IE size bir active-x yüklemenizi istedi, kameralar açıldı.Böyle mi aktifleştirdiniz sistemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Sistem nasıl çalışıyor?internet explorera bir ip girerek mi izliyorsunuz tüm kameraları?Daha önceden pcye kurulmuş bir client yazılımı falan var mı dvr sistemin?
    yoksa tüm yaptığınız,
    ip adresine girdiğinizde IE size bir active-x yüklemenizi istedi, kameralar açıldı.Böyle mi aktifleştirdiniz sistemi?

+1
  • evet explorera ip girerek izliyorum
    pcye ilk once bir client yukledim, sonra exploreri actim, ipyi girdim ve activex yukledim, simdi ipyi girdigimde sifre girip izliyorum
  • yüklediğiniz client in adı nedir?programın adı?
  • gerci bi dk, sorun sadece bundan olmasa gerek aklima simdi geldi,
    evde bilgisayari tvye baglayip film izlemek istedigimde de 1. monitor olarak sectigim ekranda video sorunsuz izleniyor fakat 2. monitorde izlenemiyordu. 1. ve 2. monitorleri degistirdigimde yine ayni sey oluyordu, bu coklu ekran sistemiyle ilgili bir sorun olsa gerek?
    Ama bu bilgisayarimda ornegin gomplayerla bir avi bir de dvdrip film denedim simdi ikisi de iki ekranda da calisiyor?? :S
  • kusura bakmayin hangi yazilimi yukledigimi bir turlu hatirlayamadim, pcde de bulamadim
  • Hocam ati kartınızda Theatre mode var..Onu seçip dener misiniz dvr ve film izlemeyi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.