Şimdi Ara

15k-30k arası bu Bilgisayar Mühendislikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle. 25k sıralamam var (okul puansız 17k :( ) ve bir kaç üniversite düşünüyorum. Önceliğim yazılım mühendisliği olmasına rağmen bu aralıkta çok iyi yazılım yok bau dışında. Acaba bu üniversiteler hakkında ne düşünüyorsunuz ve bunlara hangi üniversiteleri eklemek istersiniz?

    1. Bahçeşehir Yazılım Mühendisliği (Burslu)

    Özellikle konumu bana çok uygun, manzarası güzel ve yürüyerek 15-20 dakikada gidebiliyorum. Mezun arkadaşlarım var her geçen sene kötüye gidiyor deseler de memnunlar okullarından. İngilizcesinin de iyi olduğunu duydum. Ama bu üniversite hakkında en beğendiğim özelliği ders programı.


    2. Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Burslu)

    İşin açıkçası bu üniversiteyi daha çok araştıramadım yerinin ve kampüsün güzel olduğunu söylüyorlar. TM ve sözel bölümlerde iyi olduğunu biliyorum ama mühendislikler konusunda nasıl bilmiyorum. bu konudaki düşüncelerinize özellikle açığım.


    3. Kadir Has Bilgisayar Mühendisliği (Burslu)

    Kadir Hastan mezun arkadaşlarım ve internette okuduğum kadarıyla internetteki mezunlar üniversitelerinden genel olarak memnunlar gibi duruyor. Ders programları işin açıkçası fena değil beğendim. Akademik kadrosu hakkında daha bir fikrim yok.


    İşin açıkçası kadir hastan puanı daha düşük okulları çok araştırmadım.

    Listeme dahil etmediğim okullar;

    Mef Bilg. müh.
    Başta güzel gibi gelmişti ama kampüsleri biraz yetersiz geldi. İnternette gözüken akademik kadrosunu okulun içerisinde göremediklerinden yakınan bolca yazı okudum. Her ne kadar kullandıkları sistemleri övseler de pratikte çok işlevsel olmadığını söylüyorlar ve labarotuvarlarının da yetersiz olduğunu söylüyorlar. Ayrıca kime MEF yazsam mı desem MEP mi MEP de ne diye bir tepki alıyorum.

    Marmara Bilg Müh.
    Bunu koymamam birazcık kişisel. Marmara İşletme 3. sınıf terkim ve Marmara bana hiç güzel bir üniversite ortamı sağlayamadı. Ayrıca bölümdeki hocaların ingilizcelerin zayıf olduğunu okudum. (şaşırmadım)



    Bunların dışında fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

    Son olarak 2010 mezunu forumdaki bir çok insandan büyük, yurt dışında öğrenim için Rusya'ya gitmiş, dönmüş, burada istemediği bir bölümde (Marmara İşletme) senelerini harcamış, biraz da aklı başına geç gelmiş, gözü yiyip tm çıkışlı olmasına rağmen fen çalışıp sınava girmiş bir abiniz olarak size verebileceğim en genel tavsiye: Hayal kurun ama güzel kurun kendinizi o hayalin içinde düşünün, sizin için artılarını eksilerini iyice düşünün daha sonra da kimseyi dinlemeden bu hayalin peşinden koşup gerçekleştirmek için elinizden geleni yapın.

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.



    Dip not: Foruma 2007 senesinde kayıt olmuşum ah gençliğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchor(DS) -- 2 Ağustos 2018; 0:10:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.