Şimdi Ara

15bin lira bütçe ile araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Marka olarak focus,fiesta,punto,sandero,clio hb dan birini düşünüyorum(farklı önerilerede açığım)
    Dizel yada LPG li düşünüyorum.

Yardımcı olursanız memnun olurum..

• Lancer, Elantra
  • İmzamdaki
  • LAGUNA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartalf

Arkadaşlar 15bin tl bütçem mevcut.
    Marka olarak focus,fiesta,punto,sandero,clio hb dan birini düşünüyorum(farklı önerilerede açığım)
    Dizel yada LPG li düşünüyorum.

Yardımcı olursanız memnun olurum..

Mesajınızda belirttiğiniz markaların hepsi ülkemizde tutulan ve ikinci eli hızlı olan otomobil markaları. Belirttiklerinize birde hyundai eklenebilir. Direk 2. elden bahsetmemin sebebi ilerleyen dönemde aracınızı yükseltmek istediğinizde en az kayıpla bunu yapabilmenizdir. Elektroniği fazla olan, üst segmentlerde olan ancak bu fiyatlarda gezen araçlardan pek bir hayır görülebileceğine inanmıyorum.

Hyundai accent, getz, punto veya clio iyi bir tercih olacaktır. Bol şanslar
  • Hyundai de baktım ama çok ilgilenmemiştim.Accent olabilir ama getz i beğenmiyorum.

puntolara daha fazla baktım ama sanderoların ikinci ellerinde bu bütçeye daha yüksek bir model alabiliyoruz.kararsızlık kötü.
  • 206-GETZ-MAREA-LAGUNA-VECTRA-MONDEO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scenic1
  • quote:

Hyundai de baktım ama çok ilgilenmemiştim.Accent olabilir ama getz i beğenmiyorum.

puntolara daha fazla baktım ama sanderoların ikinci ellerinde bu bütçeye daha yüksek bir model alabiliyoruz.kararsızlık kötü.

Yüksek model ve temiz olması önceliktir. Sandero düşünülebilir
  • Focus1 de karar kılmış bulunmaktayım.Şimdi temiz bi araç bulma kısmı kaldı :)
  • sınıf olarak üstte olan focustur. almak mantıklı olacaktır. satarkende çok zorluk cıkartmaz. naçizane tavsiyem bin lira fazla verin ama temizini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

sınıf olarak üstte olan focustur. almak mantıklı olacaktır. satarkende çok zorluk cıkartmaz. naçizane tavsiyem bin lira fazla verin ama temizini alın.

Eğer temiz bi araç bulabilirsem o kadar esneme yapabilirim bütçede.kısmet..
  • quote:

Focus1 de karar kılmış bulunmaktayım.Şimdi temiz bi araç bulma kısmı kaldı :)

Fiyatlar almış başını gidiyor 15000tl ye temiz focus bulabilirseniz helal olsun.
  • Temiz 98 focus lar bile 18bin den başlıyor.İkinci el uçmuş resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.