Şimdi Ara

156 ön takımlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.2 gün önce motoru gayet sağlıklı fakat ön takımları dağınık bir 99 model alfa romeo 2.0 ts yi gözümü karartıp uygun bir fiyata almış bulunmaktayım.Aracı sanayiye soktum ve boyum kadar bir değişmesi gereken bir parça listesi aldım.Aracın şuan beni idare ettirmesi lazım fakat harcayacak çok az param kaldı.Tüm paramı arabaya harcadım.Aşağıdaki parçaları temin edebileceğim ucuz bir yer veya satan biri var mıdır.Nolur bir yardım edin.
    2 alt salıncak
    2 üst salıncak
    2 viraj demir askı rotu
    1 dış aks kafası
    1 ön teker bilyası
    2 arka viraj rotu
    2 arka viraj demir lastiği

• http://www.alfaromeoyedekparca.com/alfa_romeo_hakkimizda_sayfa.html

Parça fiyatlarına bak

Ankarada 0533 47056 54 Mehmet ŞENER üç gençler otomotiv. Fiyat al karşılaştır.
    Mehmet bey ile pahalı gelen olursa olurunu söyle , inmeye çalışır.
    En son öz düzeni topladığımda çok iyi fiyatlar vermişti.
    Dolar 1,9 civarı idi.
    Şimdi 2,10-2,15 bandında geziyor.

Kolay GElsin.
  • ben de san bu parçacıyı veriyim.
    http://www.yedekparcabizde.com/
    nerden alırsan al ama mutlaka parçalar italyan olsun. yerli veya japon falan alırsan aynı parçaları 3-5 ay içinde bi daha değiştirirsin. teknorot marka sakın alma. bırak para vermeyi kargo parasına bile verseler sakın takma arabaya.
    %20-25 pahalı olur belki ama en az 5 kat süre daha dayanır italyan parçalar. başıma geldi ondan biliyorum.
    kolay gelsin.
  • gıcırtılardan bahsediyorsanız boşa para harcamayın derim 3 yada 4 ay sonra
    ne marka takarsanız takın yine başlıyor müziğin sesini açın yapacak bir şey yok
  • 3-4 ay sonra başlıyor diye bir şey yok. Alfa romeolar'ın ön takım hassaslığı bilinir zaten. Önemli olan bakım ve kullanıcı faktörü. Alfayı, reno gibi sürerseniz sizi üzer. Bir şahin doğan gibi dağa bayıra denize pikniğe giderseniz bu eşsiz nadide yol tutuş ve viraj performansı olan araç tabiki ses yapar. Saygılar..

• bu parçalara uyumlu olan Türkiye üretimi marka ise TEKNOROT'tur, Votto uyumlu değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.