Şimdi Ara

1520 uzaktan kumanda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inspiron 1520 ile gelen uzaktan kumandanın tuşlarını programlamak istiyorum nasıl yapabilirim?
    bahsettiğim şey misal play tuşunu enter yapmak veya ileriyi space yapmak gibi bir şey.bunun imkanı var mıdır?

• aynı cihazı bende yeni aldım uzaktan kumandanın öyle bir seçeneği yok sanıyorum zaten kumanda ile ilgili yüklü bir programda yok gördüğüm kadarıyla..
  • evet programı fln yok ama belki bir yolu vardır diye sormuştum yok sanırım kimseden ses çıkmamış.teşekkürler
  • Bende 1530 var dell support sitesinde driverların içinde "dell premium remote control "programını yüklemiştim bununla programlama yapamıyorsun ama vistada enter veya dosya seçimi, çıkış gibi işlemleri yapabiliyorsun aynı kumanda ise işe yarayabilir .
  • bende de var dell 1520 ama bana vermediler kumanda fln.modeli t9300 işlemci olanı...sizz yurtdışından mı getirrtiniz?
  • Başka bir uzaktan kumanda programlama programı kurdum fakat klavye olarak gördü.yani verilen kumanda normal kumanda gibi değil. Standart medya programlarında kullanılan klavye kısayolları atanmış direk alete.klavye üzerindeki multimedya tuşlarından farkı yok yani.

quote:

Orjinalden alıntı: omar1907

bende de var dell 1520 ama bana vermediler kumanda fln.modeli t9300 işlemci olanı...sizz yurtdışından mı getirrtiniz?

vatan bilgisayardan aldım fakat ben alalı baya oldu belki yeni serilerde yoktur bir araştır istersen.

quote:

Orjinalden alıntı: Livemax
    Bende 1530 var dell support sitesinde driverların içinde "dell premium remote control "programını yüklemiştim bununla programlama yapamıyorsun ama vistada enter veya dosya seçimi, çıkış gibi işlemleri yapabiliyorsun aynı kumanda ise işe yarayabilir.

teşekkürler bir arayayım.

• dellin yaptiği tam bi şaçmalik bazi 1520 modelerinde kumanda stantdart oluo mesela T7500 sonraki modellerde yok anlasilir iş değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende de 1520 t8300 2.4 olan modeli var ve kumandası yok. Bu kumandayı biyerden alma şansımız yokmu acaba. Dellin servisiyle görüşürken bi ara aklıma geldi alabilirsiniz dedi ama nerden alabileceğimi söylemedi alan yokmu hiç. Yada nerde satıldığını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.