Şimdi Ara

1500TL ALTI TELEFON ÖNERİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1500tl ya da 2000tl altı bir telefon önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pocofone f1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    2.000tl civarina pocophone satiliyor fakat yurtdisi pasaportu olmayanlar kayit islemini nasil yaptiracak acaba?

• Pocophone f1 de aklimdan gecti ama ogrenciyim acil tlfon lazim.Pocphone f1 ide 3700tl diye biliyorum 2000tl degilki o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 25 Ekim 2018; 19:2:23 >
  • UP!

• Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB

bunu bi incele bence iyi. hb'ye baktımda bu fiyat bandında telefon kalmamış :/
  • Beni 2-3 yıl idare edebilirim sence.PUBG Kaldırımı ? :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung düşünüyorum 🤔 sizce j8 mi iyi yoksa Nokia 8 mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 26 Ekim 2018; 16:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3ABCEFCF5

Pocophone f1 de aklimdan gecti ama ogrenciyim acil tlfon lazim.Pocphone f1 ide 3700tl diye biliyorum 2000tl degilki o
    Malum sitede var coookk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 i geçmeyecek şekilde lise talebesi çocuğu idare edecek en mantıklı samsumg telefon nedir?

• Şu ana kadar j6 plus j4 plus j6 gibi telefonlar buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 26 Ekim 2018; 21:53:19 >
  • amazon.com.trden 1.960tlye nokia 8 alin arkaniza bakmayin.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    1.500tlye j7 duo isini gorecektir ufakligin.

• İkinci el lg g6 al max 6 aylik 1500 tl ye bulursun ve o samsung j lerden falan daha performanslı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iki telefon arasında kalsam nokia 8 i seçerim çünkü diğerine göre benim için önemli artıları var. 64gb hafıza, ois, nfc, type-c, 4gb ram, jireskop, otomatik parlaklık.

j8 in 6 inçlik ekranı var ama çözünürlüğü hd+ 720x1480 . 1080x1920 nin en düşük standat olması gerekirken. Yanlışım yoksa biri beni düzeltsin, youtube'da en fazla izleyebileceğin videonun çözünürlüğü 720x1280 olur ekran çözünürlüğünden fazla olamaz.

Samsung alıcaksan note ve s serileri dışında telefon almanı önermem tabii burada amacın önemli ama senin fiyat sınırının dışında o yüzden xiaomi'nin modellerini araştırmanı önerebilirim.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Xiamoi ve huawei ide araştırıyorum uzun zamandır.Cevabın için teşekkürler.Peki Nokia 8 in pil ömrü nasıldır ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaysan p20 lite var 1725 e sifir kutu kayitli

• Ne alırsan al Samsung al. Androidte en iyi performans Samsung ta. Diğerleri çoklu uygulamalarda performansı düşüyor stabil değiller en önemlisi çok daha fazla ısınıyorlar bu da performans kayıplarına sebep oluyor.

Söylediğin aralıkta Galaxy J8 ya da Galaxy A6, bütçe el verirse biraz daha yukarı çıkarım diyorsan 2150 TL Galaxy A6+ plus 64GB tavsiye ederim.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/105169-108073-124818/samsung-galaxy-j8_samsung-galaxy-a6_samsung-galaxy-j8-64gb-duos/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.